::
19 Nisan 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Limonlu Dondurma ve Limonatayı Şelalede Tadın

Limonlu dondurma Tarsus'lular için çok önemlidir. Hakiki Limonlu dondurmayı geçmiş yıllarda yaşayanlar iyi bilir. Şimdiki limonlu dondurmayı pek bilen yoktur. Ama Tarsus'ta güzel bir adres var, orada Limonlu dondurmayı tadarsanız bilirsiniz.
Limonlu Dondurma ve Limonatayı Şelalede Tadın
Haber Giriş:
25 Ağustos 2015 Salı 18:14

Limonlu dondurma Tarsus’lular için çok önemlidir. Hakiki Limonlu dondurmayı geçmiş yıllarda yaşayanlar iyi bilir. Şimdiki limonlu dondurmayı pek bilen yoktur. Ama Tarsus’ta  güzel bir adres var, orada Limonlu dondurmayı tadarsanız bilirsiniz.

Burası Şelale Çay Bahçesi. Buranın Limonlu dondurması çok güzel. Hem de bizim çocukluğumuzda yediğimiz hakiki Limonlu dondurmayı andırıyor.  Bu Limonlu dondurma itinayla yapılmış. Hem de hakiki limondan imal edilmiş. İçinde renk yok, boya yok. Sadece ve sadece limonata gözüküyor, limonun tadı ve kokusu geliyor..

Bu Limonlu dondurmayı yemek isteyenler Şelale Çay bahçesine gidip tatsın. Ayrıyeten burada çok güzel bir limonata imal ediliyor. O da hakiki limondan yapıldığı için damak zevkini bilenler o tadı alıyor. Tarsus’ta Limonlu dondurma ve limonatayı sevenler için bu mekanı anlatalım ve verdiği güzel hizmeti duyuralım istedik.

Şelale Aile Çay Bahçesi hem vatandaşların güzelce dinlenebileceği bir yer. Hem de burada  yiyecek ve içecekler nefis.
Buranın işletmecileri Hüseyin Özkır ile Mehmet İnak. Bu iki ortak işlerini çok seviyor ve müşterilerini memnun etmek için işlerinin başından bir an olsun ayrılmıyorlar. Ben ısrarla söylemek istiyorum ki, Limonlu Dondurmayı burada bir tadın bana hak vereceksiniz.

Benim amacım buranın veya dondurmanın reklamını yapmaktan ziyate, çocukluk yıllarımı bana tekrar yaşattıkları için Şelale Aile Çay Bahçesi işletmecileri Hüseyin Özkır ve Mehmet İnak’a ve ekibine teşekkür ediyorum.

Paylaş:  Facebook Twitter Google