::
19 Nisan 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

LİSE ÖĞRENCİLERİNDEN YAŞLI İNSANLARA ANLAMLI ZİYARET

Gülserin Günaştı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Tarsus Belediyesi Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma ve Erinç Evi'nde faaliyet gösteren Alzheimer Derneği kapsamında hizmet alan yaşlıları ziyaret etti.
LİSE ÖĞRENCİLERİNDEN YAŞLI İNSANLARA ANLAMLI ZİYARET
Haber Giriş:
19 Nisan 2019 Cuma 12:00

Gülserin Günaştı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Tarsus Belediyesi Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma ve Erinç Evi’nde faaliyet gösteren Alzheimer Derneği kapsamında hizmet alan yaşlıları ziyaret etti.

Ziyarete Türkiye Alzheimer Derneği Mersin Şubesi Tarsus Grubu, alzheimer hastası ve hasta yakınları, Gülserin Günaştı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri ile birlikte hemşire ve ebe yardımcı öğrencileri katıldı.

Emine Kuren’in bildirdiğine göre, Türkiye Alzheimer Derneği Mersin Şubesi Tarsus Grubu adına konuşma yapan Meryem Keskinnişancı Türkiye Alzheimer Derneği Mersin Şubesi ve Türkiye Alzheimer Derneği Mersin Şubesi Tarsus Grubu’nun vizyonunu, misyonunu ve yaptığı çalışmaları anlatarak yürütülen projelerle ilgili bilgilendirme yaptı. Alzheimer hastalığının tanımını yaparak, alzheimer hastalığının teşhisi, evreleri, tedavisi, alzheimer hastası ve hasta yakınlarına karşı toplumun sorumlulukları ile ilgili bilgilendirme yaptı. Alzheimer hastalığına ve hastalarına karşı duyarlı olunması gerektiğini ifade etti. Gülserin Günaştı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Ziyarette Gülserin Günaştı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri Tarsus Belediyesi Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma ve Erinç Evi’nde Alzheimer Derneği kapsamında hizmet alan yaşlılarla yakından ilgilendi. Yaşlılarla sohbet ederek şarkılar söyledi.

Duygusal anların yaşandığı anlamlı ziyaret Gülserin Günaştı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin hazırladığı ikramların ve pastaların sunumu ile son buldu.

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google