::
20 Nisan 2024 Cumartesi

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lojistik Kursu

Tarsus'ta düzenlenen Lojistik kursu sona erdi ve kursu başarıyla tamamlayan kursiyerlere başarı sertifikaları törenle verildi.
Lojistik Kursu
Haber Giriş:
09 Kasım 2016 Çarşamba 07:57

Tarsus’ta düzenlenen Lojistik kursu sona erdi ve kursu başarıyla tamamlayan kursiyerlere başarı sertifikaları törenle verildi.

Ticaret ve Sanayi Odasının yanısıra, İşkur, Halk Eğitim Merkezi  işbirliğiyle düzenlenen kursu bugüne kadar bitirenlerin sayısı 700”ü buldu.

TSO toplantı salonunda düzenlenen sertifika dağıtım törenine TSO başkanı H.Ruhi Koçak, Halk Eğitim Merkezi müdürü Mehmet Gürsoy, İşkur Müdürü Kürşat Dal, SGK müdürü Süleyman Bilim, Milli Eğitim şube müdürü Sinan Yaylak ile TSO’dan bazı meclis üyeleri ve kursiyerler katıldı.

TSO başkanı Koçak, “Lojistik önemli bir konu. Biz insanların iş bulmasında veya işveren olmasında diğer kurumlarımızla aracı oluyoruz. Bunda başarılı olursak kendimizi görevimizi yapmış addederiz ve mutlu oluruz. Bugünde  Lojistik korsunu bitiren kursiyerlerimiz başarı sertifikası almaya hak kazandı. Bu kursu bitirenlerin sayısı 700’ü buldu. İnşallah yeni girişimcilerle bu sayı katlanır” dedi.

Daha sonra kursu başarıyla bitirenlere protokol mensupları tarafından başarı sertifikaları verildi.

Paylaş:  Facebook Twitter Google