::
19 Mart 2024 Salı

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

LÖSEMİLİ ÇOCUKLARA FARKINDALIK ETKİNLİĞİ

Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV ) Tarsus gönüllüleri Gökçen Kereci ve Fatih Düzenli , özellikle lösemili çocukların yaşamlarına dikkat çekmek için çalışmalarını sürdürüyor
LÖSEMİLİ ÇOCUKLARA FARKINDALIK ETKİNLİĞİ
Haber Giriş:
14 Kasım 2019 Perşembe 09:37

Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı  (LÖSEV ) Tarsus gönüllüleri  Gökçen  Kereci ve  Fatih Düzenli , özellikle lösemili çocukların yaşamlarına dikkat çekmek için çalışmalarını sürdürüyor.

LÖSEV Gönüllüleri Gökçen Kereci ve   Fatih Düzenli birlikte gazetemizi  ziyaret ederek, Yazı İşleri Müdürümüz  Ahmet Can Erdoğan ile görüştüler.

Kereci ve Düzenli, ‘Maskeni Tak Farkındalık Yarat’ sloganı ile yola çıktıklarını ve tek amaçlarının Lösemiye dikkat çekip, bu hastalığa yakalanmış çocukları mutlu etmek olduğunu söylediler.

Tarsus’ta özellikle okullarda öğrenciler ile bir araya gelerek, lösemi hastalarının hayatlarına dikkat çekmek istediklerini ifade eden Kereci ve Düzenli “Löseminin önlenebilen ve tedavi edilebilen bir hastalık olduğunu anlatmak için 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası’nda Türkiye’nin dört bir yanında farkındalık etkinlikleri düzenlendik. Tarsus’ta okullarımızda eğitim seminerleri düzenlemek istiyoruz. Bilinci önce öğrenciler ile yaratmak istiyoruz.

Lösemili hastalarının çevresel enfeksiyonlardan etkilenmemeleri için maske taktıklarının altını çizen Kereci ve Düzenli,  yazı ailemize  LÖSEV gömleği ve maskesi takarak, farkındalığa birlikte dikkat çektiler.

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google
PROF.DR DENİZ ULAŞ'DAN ÜCRETSİZ MUAYENE
SAĞLIK

22 Şubat 2023 Çarşamba 19:21

PROF.DR DENİZ ULAŞ'DAN ÜCRETSİZ MUAYENE

19:21
TARSUS BELEDİYESİ TARAFINDAN DÜZENLENDİ
SAĞLIK

29 Aralık 2022 Perşembe 13:30

TARSUS BELEDİYESİ TARAFINDAN DÜZENLENDİ

TARSUS BELEDİYESİ TARAFINDAN 4. İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ SEMPOZYUMU YAPILDI
13:30
YENİ TARSUS DEVLET HASTANESİNE ANJİYO ÜNİTESİ
16:47
Acehan'dan Organ ve Doku Bağışı Haftası mesajı
11:17