::
20 Nisan 2024 Cumartesi

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lütfi Anbaroğlu, Survivor finallerine katılabilmek için Pedal çeviriyor

Tarsus'lu Lütfi Anbaroğlu Antalya'da fotoğraf sektöründe faaliyet gösterirken aklını Survivor finallerine katılmaya taktı
Lütfi Anbaroğlu, Survivor finallerine katılabilmek için Pedal çeviriyor
Haber Giriş:
11 Ocak 2020 Cumartesi 10:09

Tarsus'lu   Lütfi Anbaroğlu  Antalya'da fotoğraf  sektöründe faaliyet gösterirken aklını Survivor finallerine katılmaya taktı

Bir yıldır Lütfi Anbaroğlu, Survivor finallerine katılabilmek için Türkiye’yi geziyor. Pedal çevirerek sesini Türkiye’ye hatta dünyaya duyurmaya çalışıyor.

Gazetemizi ziyaret ederek “Tek hayalim Survivor’da yer almak” diyen Lütfi Anbaroğlu, finaller için yıllardan bu yana hazırlık yaptığını ifade ederek, bu yıl yeni aldığı bisikleti ile Tarsus’tan İstanbul’a kadar giderek, sesini duyurmak istediğini belirtti.

Tarsus’un tarihi Kleopatra Kapısı önünden hareket ederek, sahil yolundan Antalya’ya giden Anbaroğlu, buradan da İstanbul’a gidecek.

Yine özel olarak yaptırdığı tişörtte anne ve babasının yanı sıra Acun Ilıcalı’nın da fotoğrafını bastıran Anbaroğlu, “En sevdiğim üç kişi olan anne, babam ve Acun Ilıcalı… Survivor’da yer almayı çok istiyorum. Bu konuda yıllardır hazırlık yapıyorum” dedi.

Kendisine eşlik eden arkadaşlarıyla birlikte yolda ilerleyen Anbaroğlu, 4 günlük yolun ardından Antalya’ya vardı.

Anbaroğlu, Kıbrıs’ta yapılan 2017 Survivor finaline seyirci olarak davet edilmişti.

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google