::
18 Nisan 2024 Perşembe

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

MADENİ SANATKARLAR ODASI BAŞKANI KİLTAŞ, ANKARA'DA ESNAFIN SORUNLARINI DİLE GETİRDİ

Tarsus Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Kaplan Kiltaş, önceki gün Ankara'da yapılan Federasyon toplantısına katıldı
MADENİ SANATKARLAR ODASI BAŞKANI KİLTAŞ, ANKARA'DA ESNAFIN SORUNLARINI DİLE GETİRDİ
Haber Giriş:
15 Ekim 2019 Salı 09:33

Tarsus  Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Kaplan Kiltaş, önceki gün Ankara’da yapılan  Federasyon toplantısına katıldı.

Kiltaş, Ankara Kızılcahamam’da Türkiye  Madeni Eşya Sanatkarları Federasyonunun yaptığı toplantıya iştirak etti ve burada bir konuşma yaptı.

Federasyon tarafından düzenlenen Mesleki İstişare, Eğitim ve Değerlendirme Toplantısı 10 Ekim 2019 tarihinde Ankara-Kızılcahamam Patalya Otel’ de gerçekleştirildi.

Ticaret Bakanlığı Esnaf, Sanatkarlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürlüğünden Mühendis Uğur Özbek’ in Esnaf ve Sanatkar Meslek Kolları ve bu kollar altında sınıflandırılan Nace Nace Rev.2 Faaliyet kodları ile ilgili sunumunun ardından Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu Muhasebe Müdürü Soner Bektaş, meslek odalarının muhasebe işlemleri ile ilgili bilgi aktarımı yapmıştır. Bunların akabinde Danışman Pınar Gülgeç, Mesleki Yeterlilik Belgeleri hakkında, Avukat Abdulgani Değirmenci ve Sigorta Eksperi Hakan Çine, Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve sigorta şirketlerinin haksız uygulamalarına karşın oto sanatkarı esnaflarımızın yapması gerekenler hakkında bilgi aktarımı yaptılar.

Tarsus  Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Kaplan Kiltaş da, Ankara’da yapılan  Federasyon toplantısına katıldı. Burada esnafın ve Tarsus’taki üyelerinin sorunlarını aktardı.

Toplantı sonunda  Türkiye  Madeni Eşya Sanatkarları Federasyonu başkan ve yönetimi ile diğer il ve ilçelerden gelen başkanlar toplu olarak hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google