::
29 Mart 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

MALİYECİ MUHAMMET DEMİR EMEKLİ OLDU

Emekliye ayrılan Tarsus Kızılmurat Vergi Dairesi yoklama memurlarından Muhammet Demir için veda yemeği düzenlendi
MALİYECİ MUHAMMET DEMİR EMEKLİ OLDU
Haber Giriş:
19 Şubat 2019 Salı 11:36

Tarsus Kızılmurat  Vergi Dairesi yoklama memurlarından Muhammet Demir  dün emekliye ayrıldı.Muhammet Demir’in emekliye ayrılması nedeniyle Kızılmurat ve Şehitkerim Vergi Daireleri müdür, müdür yardımcıları,şef ve personeller  Gar restaurantta öğle yemeğinde bir araya geldi.

34 yıllık Vergi memuru olan ve bu çalışma süresinin 22 yılını Tarsus Şehitkerim,12 yulını da Tarsus Kızılmurat Vergi Dairelerinde çalışarak emekliliği hakeden Muhammet Demir’e Kızılmurat  Vergi Dairesi müdürü Veysel Yurt bir teşekkür plaketi  verdi.

Törende Şehitkerim Vergi Dairesi müdürü Ahmet Hatipoğlu ile Kızılmurat ve şehitkerim  vergi dairesi müdür  yardımcıları şefler ve personel  da hazır bulundu.Kızılmurat  Vergi Dairesi müdürü Veysel Yurt “Kurumumuzda uzun yıllardır özveriyle çalışıp  emekliliği hakeden mesai arkadaşımız  Muhammet Demir’e verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, yeni hayatında sağlık, mutluluk ve başarı dolu günler temenni ediyorum” dedi.

Muhammet Demir de  kendisini bu önemli günde yalnız bırakmayan ve yanında olan kurum müdürleri, müdür muavinleri ve mesai arkadaşlarına teşekkür etti.

Demir  “Bütün arkadaşlarıma bana gösterdikleri ilgi, alaka için teşekkür ederim.  Size gelecek yıllarda başarı ve mutluluklar diliyorum´´ diye konuştu.

Biz de Tarsus Ekspres Gazetesi olarak Muhammet ağabeye emeklik hayatında  sağlık ve başarı diliyoruz.

 

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google
MAHMUT TAT ''TARSUS İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ''
GÜNCEL

27 Mart 2024 Çarşamba 10:14

MAHMUT TAT ''TARSUS İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ''

Cumhur İttifakı Tarsus Belediye Başkan adayı inşaat mühendisi Mahmut Tat, seçimi kazandıkları takdirde yapacağı ilk işi söyledi
10:14
SOYDAN İLE TAT FERAHİM ŞALVUZ VE ATATÜRK
GÜNCEL

27 Mart 2024 Çarşamba 09:56

SOYDAN İLE TAT FERAHİM ŞALVUZ VE ATATÜRK

MAHALLESİ'NDE VATANDAŞLARLA KUCAKLAŞTI,BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
09:56
MAHMUT TAT'TAN ESNAF ZİYARETİ
GÜNCEL

25 Mart 2024 Pazartesi 11:29

MAHMUT TAT'TAN ESNAF ZİYARETİ

11:29