::
20 Nisan 2024 Cumartesi

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Masa Tenisi Turnuvası Sona Erdi

Mersin Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görevli personelin katılımıyla gerçekleştirilen masa tenisi turnuvası düzenlenen törenle sona erdi.
Masa Tenisi Turnuvası Sona Erdi
Haber Giriş:
04 Aralık 2013 Çarşamba 19:21

Mersin Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görevli personelin katılımıyla,  02-04 Aralık 2013 tarihleri arasında gerçekleştirilen masa tenisi turnuvası düzenlenen törenle sona erdi.

Servet Tazegül Spor Salonunda Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce görevlendirilen Masa Tenisi Hakemlerinin koordinesinde gerçekleştirilen turnuvaya, Müdürlüğümüz Merkez ve İlçe teşkilatında görevli personel katıldı.    

Personelimizi spora teşvik etmek, günlük iş stresinden bir nebze olsun uzaklaştırabilmek ve değişik birimlerde çalışan görevliler arasındaki sosyal ilişkileri güçlendirmek amacıyla; Eğitim Şube Müdürlüğünce organize edilen masa tenisi turnuvasına katılım yoğun oldu.  

Hafta başında start alan ve ilimiz genelinde çalışan 70 personelimizin katılım sağladığı turnuvada; kadınlar ve erkekler kategorisinde gerçekleştirilen mücadelelerde final karşılaşmalarının ardından başarılı olanlar belirlendi. Dereceye giren personele madalya, eşofman takımı ve spor ayakkabı hediye eden Emniyet Müdürü Arif Öksüz,  ödül töreninde yaptığı konuşmada:

“Ben ilimize bu güzel spor tesislerini kazandıran başta Sayın Başbakanımız olmak üzere, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Yoğun mesaileri içerisinde bunalan, bazen kendilerine ve ailelerine zaman ayıramayan personelimize az da olsa moral ve motivasyon sağlamak amacıyla düzenlenen bu turnuvaya katılan tüm mesai arkadaşlarımı kutluyor, dereceye giren personelimizi ayrıca tebrik ediyorum. Kıymetli mesai arkadaşlarım; halkımızda, Mersinimizin güvenli bir şehir olduğu algısının oluştuğunu gerek yüz yüze ve gerekse e-posta yoluyla bana ulaşan iletilerden öğrenmekteyim. Bu nedenle duyduğum memnuniyeti sizlerin özverili çalışmalarınıza borçlu olduğumu bilmenizi isterim. Bu gurur ve memnuniyet sizlere aittir.  Aslında bana gelen bu mesajlar hepimizin ortak başarısıdır. Biliyorum ki, biz birlikte varız ve birimizin başarısı hepimizin başarısıdır. Bu vesileyle, hepinize görevlerinizdeki üstün gayretlerinizden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Emniyet Müdürü Arif Öksüz, yaptığı konuşmanın ardından dereceye giren personele ödüllerini verdi. Ödül töreni verilen kokteylin ardından sona erdi.

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google
Diğer Fotoğraflar
LİG ŞAMPİYONU TARSUS BELEDİYESİ OLDU
SPOR

09 Nisan 2023 Pazar 13:26

LİG ŞAMPİYONU TARSUS BELEDİYESİ OLDU

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi'nde mücadele eden Tarsus Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, emin adımlarla ilerleyerek ligi şampiyon olarak tamamladı
13:26
MSK RAKİP DİNLEMİYOR: 82-95
SPOR

26 Mart 2023 Pazar 17:12

MSK RAKİP DİNLEMİYOR: 82-95

17:12
MSK FİNAL VURUŞUNU YAPTI: 70-87
SPOR

27 Kasım 2022 Pazar 19:07

MSK FİNAL VURUŞUNU YAPTI: 70-87

19:07