::
29 Mart 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Medyad'dan Belediye Başkanı Şevket Can'a hayırlı olsun ziyaret

Tarsus Medya Mensupları (Medyad ) Başkanı Okan Çalışkan ve Yönetim kurulu üyelerinin Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can'a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdiği bildirildi.
Medyad'dan Belediye Başkanı Şevket Can'a hayırlı olsun ziyaret
Haber Giriş:
23 Nisan 2014 Çarşamba 18:38

Tarsus Medya Mensupları (Medyad ) Başkanı Okan Çalışkan ve Yönetim kurulu üyelerinin Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdiği bildirildi.

Medyad’dan yapılan yazılı açıklamaya göre Medyad başkanı Okan Çalışkan ile yönetim kurulu üyeleri Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Medya Mensupları Başkanı Okan Çalışkan,ziyarette Başkan  Can’ın adil ve adalet içerisinde belediye başkanlığını yapacağımızdan en ufak şüpheleri olmadığını ifade ederek, Başkan Can’a Türkiye Gazeteciler Federasyonu genel başkanı Atilla Sertel’in selamını iletti.

Başkan  Can’ın Medya Mensuplarıyla da olan diyalogunun kendileri şans olduğunu bildiren Çalışkan,’’Sayın  başkanımızı uzun yıllardır tanırız, Tarsus’ta belediyecilik anlamında bu kente uzun yıllar hizmet etmiştir. Zaman kaybettirmeyecek bir tecrübesi ile bugün bu makama oturtan sayın Can’ın, adil ve adaletli bir başkanlık yapacağından şüphemiz yoktur, sayın Can’ın Medya Mensuplarıyla da olan diyalogu da bizler için şanstır, şuan cemiyetimizin kazandığı kiralıkta olsa basın merkezine verdiği emek çoktur. Seçimden önce verdiği sözü yerine getireceğinden de en ufak şüphemiz yoktur.’’ifadelerini kullandı.

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can  da Basının Tarsus’un  en önemli sivil toplum kuruluşlarından birisi olduğunu belirterek,’’Özellikle Medyad’ın  bu ziyareti bizi mutlu etmiş olmakla beraber bundan sonrada elimizden gelen gayreti göstermeye devam edeceğiz. Büyükşehir yasası ile geliri büyük ölçüde elinden giden bir kentin daha ileri gidebilmesi için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz.’’görüşlerine yer verdi.

Paylaş:  Facebook Twitter Google
MAHMUT TAT ''TARSUS İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ''
GÜNCEL

27 Mart 2024 Çarşamba 10:14

MAHMUT TAT ''TARSUS İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ''

Cumhur İttifakı Tarsus Belediye Başkan adayı inşaat mühendisi Mahmut Tat, seçimi kazandıkları takdirde yapacağı ilk işi söyledi
10:14
SOYDAN İLE TAT FERAHİM ŞALVUZ VE ATATÜRK
GÜNCEL

27 Mart 2024 Çarşamba 09:56

SOYDAN İLE TAT FERAHİM ŞALVUZ VE ATATÜRK

MAHALLESİ'NDE VATANDAŞLARLA KUCAKLAŞTI,BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
09:56
MAHMUT TAT'TAN ESNAF ZİYARETİ
GÜNCEL

25 Mart 2024 Pazartesi 11:29

MAHMUT TAT'TAN ESNAF ZİYARETİ

11:29