::
29 Mart 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

MEHMET YAŞOT'A 81 KERE MAŞALLAH

Gazetemiz köşe yazarlarından Mehmet Yaşot 81. yaşına gazetemiz ofisinde sevenleri ile birlikte girdi.
MEHMET YAŞOT'A 81 KERE MAŞALLAH
Haber Giriş:
10 Ocak 2019 Perşembe 12:46

Gazetemiz köşe yazarlarından Mehmet Yaşot 81. yaşına  gazetemiz ofisinde sevenleri ile birlikte girdi.

8 Ocak 1938 doğumlu olan yazarımız Mehmet Yaşot için gazetemiz kurucusu Mustafa Erdoğan bir sürpriz yaparak doğum gününü gazetemiz tesislerinde kutladı.

Meslek hayatında Yeni Adana,  Akşam gazetesi, TRT muhabirlikleri yapan ve 15 yıldır da gazetemizde günlük köşe yazıları yayınlanan Mehmet Yaşot’un 81. Yaş gününe gazetemiz kurucusu Mustafa Erdoğan, gazetemizin ilk yazı işleri müdürü eski gazeteci arkadaşlarımızdan Merih Özyaşaroğlu, şimdiki Yazı işleri müdürümüz Ahmet Can Erdoğan ile yazı ailemiz katıldı.

Kendisine özel yaptırılan Doğum günü pastasını alkışlarla kesen Mehmet Yaşot ayrıca dua ederek “Allah’ım bize sağlık ve sıhhat ver, uzun ömürler ihsan eyle, kardeşlik ve huzur içinde daha nice yıllara birlikte ulaşmayı nasip eyle” dedi.

81. yaş tebriklerini kabul eden Mehmet Yaşot “Ben kendi alimin dışında basın hayatında en güzel aile ortamını yıllar önce Akşam gazetesinde yaşamıştım. Şimdi son 15 yıldır da Tarsus Ekspres’te güzel bir aile  ortamı yaşıyorum. Geçtiğimiz günlerde 39. Yayın yılına giren gazetemizi de kutluyor, kurucusu Mustafa Erdoğan ile Yazı işleri müdürü Ahmet Can Erdoğan kardeşime de teşekkür ediyorum. Beni çok mutlu ettiniz, sağolun, varolun, her zaman Allah’a emanet olun”diye konuştu.

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google