::
19 Nisan 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

MERSİN'DE CORONA'YA KARŞI ORTAK KRİZ MERKEZİ

GENEL SEKRETER VEKİLİ OLCAY TOK, DAİRE BAŞKANLARI VE İLÇE BELEDİYE TEMSİLCİLERİYLE BİR ARAYA GELDİ
MERSİN'DE CORONA'YA KARŞI ORTAK KRİZ MERKEZİ
Haber Giriş:
17 Mart 2020 Salı 09:16

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer öncülüğünde, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Olcay Tok, Corona virüsüne (COVID-19) karşı alınan önlemleri artırmak ve bu kapsamda ilçe belediyeleri ile birlikte koordineli olarak çalışmak için, Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları ile birlikte ilçe belediye temsilcileriyle bir araya geldi.

Toplantıda, tüm ilçe belediyelerinin Corona virüsüne karşı aldığı önlemlerin koordinasyon halinde yürütülmesinin yolları konuşuldu. İlçe belediyeleri ile birlikte Kriz Merkezi oluşturarak Corona virüsüne karşı yapılacak çalışmaların birlikte yürütüleceğini belirten Genel Sekreter Vekili Olcak Tok, “Yöntemimiz belli. Merkezde bir Kriz Merkezi oluşturuyoruz. İlçelerimiz de birer Kriz Merkezi oluşturacak. İlçelerimiz aynı zamanda buradaki merkezle de bağlantı kurabilecek” dedi.

Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonu’nda gerçekleşen toplantıda, daire başkanları ve ilçe belediyelerinin temsilcileri ile bir araya gelen Genel Sekreter Vekili Olcay Tok, Corona virüsüne karşı birlikte hareket etmenin ve bu anlamda bir güç oluşturmanın önemini vurguladı. Tok, “Bu işi uygulayacak olanlar bu masanın etrafındaki arkadaşlar. Merkezde, Engelliler ve Sağlık Hizmetleri Dairesi Başkanlığımız’da bir kriz masası oluşturalım. Tüm bilgilerin hepsi burada toplansın ve buradan yönlendirme yapılsın. Daha sonra da eğitim programlarına geçelim. Çok teşekkür ediyorum, duyarlı yaklaşımınız için. Önemli bir konu ama panik yapılmaması gereken bir konu. Yöntemimiz belli, merkezde bir Kriz Merkezi oluşturuyoruz. İlçelerimizde birer Kriz Merkezi oluşturuluyor. İlçelerimiz aynı zamanda buradaki merkezle de bağlantı kurabilecek” ifadelerine yer verdi. 

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google
Başhekim Direk'den TSO'ya ziyaret
SAĞLIK

29 Eylül 2023 Cuma 13:28

Başhekim Direk'den TSO'ya ziyaret

13:28
PROF.DR DENİZ ULAŞ'DAN ÜCRETSİZ MUAYENE
SAĞLIK

22 Şubat 2023 Çarşamba 19:21

PROF.DR DENİZ ULAŞ'DAN ÜCRETSİZ MUAYENE

19:21
TARSUS BELEDİYESİ TARAFINDAN DÜZENLENDİ
SAĞLIK

29 Aralık 2022 Perşembe 13:30

TARSUS BELEDİYESİ TARAFINDAN DÜZENLENDİ

TARSUS BELEDİYESİ TARAFINDAN 4. İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ SEMPOZYUMU YAPILDI
13:30
YENİ TARSUS DEVLET HASTANESİNE ANJİYO ÜNİTESİ
16:47
Acehan'dan Organ ve Doku Bağışı Haftası mesajı
11:17