::
28 Mart 2024 Perşembe

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

MERSİN'DE DENİZ KİRLİLİĞİNE GEÇİT YOK

Mersin'de deniz ve sahilleri kirletenlere göz açtırılmıyor. Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Denizcilik Hizmetleri ve Denetimi Şube Müdürlüğü'nce yapılan temizlik ve denetleme çalışmaları aralıksız sürdürülürken, yaz aylarının gelmesi ile birlikte sahil ve plajlarda da denetimler başladı.
MERSİN'DE DENİZ KİRLİLİĞİNE GEÇİT YOK
Haber Giriş:
12 Temmuz 2019 Cuma 12:35

Mersin’de deniz ve sahilleri kirletenlere göz açtırılmıyor. Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Denizcilik Hizmetleri ve Denetimi Şube Müdürlüğü’nce yapılan temizlik ve denetleme çalışmaları aralıksız sürdürülürken, yaz aylarının gelmesi ile birlikte sahil ve plajlarda da denetimler başladı.

Hem havadan hem denizden denetlenecek

Alanında uzman kaptanlar, mühendisler ve yetkili denetçilerden oluşan ekipler tarafından rutin olarak gerçekleştirilen deniz denetimleri artık sahil ve plajlarda da yapılıyor.

Sahil Güvenlik, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, İl Halk Sağlığı Müdürlüğü ve MESKİ ile koordineli yapılan çalışmalar ile Çamlıbel Yat Limanı’ndan başlayarak, Mersin Marina, Mezitli, Tece, Çeşmeli, Tömük, Erdemli, Kızkalesi, Susanoğlu, Taşucu güzergâhında denetim çalışmaları yapılıyor. Büyükşehir Belediyesi hem denizden hem havadan yaptığı denetimler ile deniz kirliliğinin önüne geçmeyi hedefliyor.

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google