::
20 Nisan 2024 Cumartesi

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

MERSİN'DE FARKLI BRANŞLARDAN 93 SPORCUYA, 384 BİN LİRA PARA ÖDÜLÜ VERİLDİ

Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı'nca düzenlenen Spor Başarı Ödül Töreni kapsamında ödüle değer görülen sporcular ödüllerini aldı
MERSİN'DE FARKLI BRANŞLARDAN 93 SPORCUYA, 384 BİN LİRA PARA ÖDÜLÜ VERİLDİ
Haber Giriş:
21 Aralık 2019 Cumartesi 09:41

Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’nca düzenlenen Spor Başarı Ödül Töreni kapsamında ödüle değer görülen sporcular ödüllerini aldı.

Bu kapsamda 2018’de ulusal ve uluslararası başarıları elde etmiş 93 sporcu ve 42 antrenöre toplam 384 bin 193 lira para ödülü verildi. Başarılı sporcuları ödüllendiren Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, “Daha zinde, muhakeme kabiliyeti yüksek, aklen, bedenen sağlıklı, zeki çocuklar yetiştirebilmemiz için spora önem vermek zorundayız” dedi.

Sporun toplumun birçok sorununu çözebilecek kabiliyette bir faaliyet alanı olduğunu ifade eden Başkan Seçer, günümüzde gençlerin madde bağımlılığı, yasadışı işlerde kullanılma gibi tehlikelerle karşı karşıya olduğunu, bunu önlemenin yolunun eğitimden ve spordan geçtiğini vurguladı.

Dünya derecesi yapanlara ödüllerini Başkan Seçer sundu

Başkan Seçer, konuşmasının ardından, 2018 yılında, dünya ve Avrupa dereceleri yapan sporculara ödüllerini sundu.

Boccede dünya üçüncüsü olan Mehmet Can Yakın ve antrenörü Niyazi Kutlay, yıldızlar güreş dünya şampiyonu Hamza Alaca ve antrenörü Remzi Alaca, muay thai dünya üçüncüsü Serdar Yiğit Eroğlu ve antrenörü Nazım Kandemir, işitme engelliler güreş dünya şampiyonu Oğuz Dündar ve antrenörü İsmail Tor, ödüllerini Başkan Vahap Seçer’in elinden aldı.

Hem gençler, hem emektar sporcular ödüllendirildi

Atıcılıkta Avrupa derecesi yapan Yusuf Dikeç, Al Eren Erdur, okçulukta Avrupa gençler ikincisi olan Samet Ak ve antrenörü Alper Coşar, taekwondo yıldızlar Avrupa üçüncüsü Özge Özbey ve antrenörü Ercan Aldemir, wushu Avrupa birincisi Şükran Tebaa Büyükdemir ve antrenörü Mehmet Erden, kick boks Avrupa üçüncüsü Ünal Alkayış ve antrenörü Hülya Alkayış, wushu Avrupa birincileri İsmail Cem Büyükdemir ile Göknur Yaşin Dündar ve antrenörleri Ekrem Tiretken de ödüllerini Başkan Seçer’in elinden aldı.

Başkan Vahap Seçer, Çukurova Basketbol’a verdiği emeklerden dolayı Mesut Özer’e, veteran sporcu Ahmet Özer’e, Mersin sporuna katkılarından dolayı Necat Güngör ve Fatih Ünver ile eski Mersin İdman Yurdu futbolcusu Ayhan Öz’e de plaket sundu.

Çeşitli branşlarda Türkiye dereceleri yapan sporcular Fadime Suna Çelik, Yasin Çınar, Ökkeş Furkan Karakuzulu, Mikdat Sevler, Mehmet Kaş, Kadriye Aydın, İsmail Eren Adıgüzel, Nihat Can Dost, Sudenaz Gürbüzkol, Şevval Ayaz, Ersu Şaşma, Zeliha Uzunbilek’e ise ödüllerini Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ahmet Müfit Bayram verdi.

Toplam 93 sporcu ödüle değer görüldü

Mersin Büyükşehir Belediyesi Spor Başarı Ödülleri’ne değer görülen diğer sporcular şunlar:

Atıcılık: Gökhan Banar, Melike Cırık, Ahmet Cırık, Yiğit Geçim.

Bocce: Abdülaziz Çetin, Rıdvan Kırmızıçolak, Abdullah Kaplan, Samet Bilmez, Mesut Duruk, Sinan Güngör, Gürkan Gültekin, Seyyah Beste Badıllı, Merve Uyan, Rabia Meşe, Ayşe Nur Çelik, Seyfettin Abik, Serhan Şen, Ozan Yılmaz, Gülhan Toklucu, Enes Uysal, Murat Alan.

Boks: Abuzer Topaloğlu, Gülsade Kurt, Mahmut Can Çiçek, İbrahim Kurtay, Gülizar Kara, Mizan Aykol, Muhammet Saçlı, Muhammet Ersin Emir, Burak Aksın, Beyza Fatma Durgun.

Cimnastik: Ege Özel, Tuğrul Kaan Gülpak, İsmail Eren Toroğlu, Baran Topçu.

Eskrim: Ali Ege Say, Berk Tataroğlu, Ahmet Taha Uysal, Ahmet Can Özkoku.

Güreş: Hamza Zopalı, Eren Duran, Osman Göğen, Mustafa Zopalı.

Halter: İbrahim Başaran.

Kick Boks: Batuhan Bayram Demir

Muay Thai: Emir Gündoğdu, Fevzi Kurt, Sefa Kısacık, Arel Kale, Furkan Erden, İlknur Fındık, Emre Kesici, Burcu Karakış,  Umut Eryılmaz, Hüseyin Barut, Mehmet Alkayış, Yasin Dikmen, Mustafa Akdemir, Gülşen Tan, Hazar Yıldız, Onur Şeker, Onur Antepli, Özen Demir Polat.

Taekwondo: Huri Korkut, Ebru Erdemli, Öykü Özbey, Şenizan Aras, İmran Bayartan.

Wushu: Ebubekir Çelik.

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google
LİG ŞAMPİYONU TARSUS BELEDİYESİ OLDU
SPOR

09 Nisan 2023 Pazar 13:26

LİG ŞAMPİYONU TARSUS BELEDİYESİ OLDU

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi'nde mücadele eden Tarsus Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, emin adımlarla ilerleyerek ligi şampiyon olarak tamamladı
13:26
MSK RAKİP DİNLEMİYOR: 82-95
SPOR

26 Mart 2023 Pazar 17:12

MSK RAKİP DİNLEMİYOR: 82-95

17:12
MSK FİNAL VURUŞUNU YAPTI: 70-87
SPOR

27 Kasım 2022 Pazar 19:07

MSK FİNAL VURUŞUNU YAPTI: 70-87

19:07