::
29 Mart 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Mersin'de fırıncılar dert küpü

Mersin Fırıncılar Odası'nın bir süre önce yapılan genel kurul sonucunda seçimi kazanan Ali Çelik başkanlığındaki yeni yönetimi, sektörün sorunlarının çözüme kavuşturulması için kolları sıvadı
Mersin'de fırıncılar dert küpü
Haber Giriş:
18 Ocak 2020 Cumartesi 09:08

Mersin Fırıncılar Odası’nın bir süre önce yapılan genel kurul sonucunda seçimi kazanan Ali Çelik başkanlığındaki yeni yönetimi, sektörün sorunlarının çözüme kavuşturulması için kolları sıvadı. Tarım ve Zabıta müdürlerinin katıldığı toplantıda konuşan Başkan Ali Çelik, yıllardır biriken sorunlar karşısında fırıncı esnafının adeta kan ağladığını belirterek, ruhsatsız çalışan kayıt dışı fırın sorunu başta olmak üzere sorunlarına çözüm bulunması çağrısında bulundu. Toplantıya katılan tarım ve ilçe zabıta müdürleri ise sorunların çözümüne yönelik çaba içinde olacaklarını vurguladı.

Mersin Fırıncılar Odası’nın yeni yönetimi Loca Restoran’da, İl Tarım Müdürlüğü ile İlçe Zabıta ve ruhsat müdürleriyle kahvaltıda buluştu. Başkan Ali Çelik ile yönetim kurulu üyeleri Atilla Vuruş, Salih Ağırman, Fethi Özen, Hüseyin Gönlübol, Hamit Öner, Ferhat Aygün’ün ev sahipliği yaptığı toplantıya İl Tarım Müdürlüğü Gıda Şube Müdürü Yılmaz Kaya, Akdeniz Zabıta Müdürü Ufuk Sivaslıoğlu, Yenişehir Zabıta Müdürü Ahmet Kurt, Mezitli Zabıta Müdürü Cüneyt Taşkıner, Toroslar Zabıta Müdürü Alim Sevim ile Akdeniz Ruhsat Müdürü Fatih Kaytancıoğlu katıldı.

Son derece sıcak ve samimi bir ortamda geçen toplantıda Başkan Ali Çelik, yaptığı konuşmasında fırıncı esnafının sorunlarına değindi. Yıllardır dağ gibi büyüyen sorunlarına dikkat çekmek ve bu konuda etkin çalışmalar yapılması için etkinliği düzenlediklerini anlatan Başkan Çelik, kayıt dışı hizmet veren işletmelerin sektörün yıllardır kanayan yarası olduğunu söyledi. Bu konunun çözümü için geçmiş yönetimlerin de yaptığı çalışmaların sonuç vermemesinin üzüntüsünü yaşadıklarını dile getiren Başkan Çelik, yaptıkları tespitlere göre il genelinde 300’ün üzerinde kayıt dışı olan işletme bulunduğunun altını çizdi.

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google
Tarsus Ticaret Borsası Personellerine Ödül
12:48
Kaan Saltık'dan TSO'ya ziyaret
EKONOMİ

16 Kasım 2023 Perşembe 11:23

Kaan Saltık'dan TSO'ya ziyaret

Koluman Otomotiv Endüstri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Kaan Saltık Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak'ı ziyaret etti
11:23
Mersin Agropark Türkiye'ye model oluyor
EKONOMİ

02 Kasım 2023 Perşembe 10:08

Mersin Agropark Türkiye'ye model oluyor

10:08
SABRİ TEKLİ GÜVEN TAZELEDİ
EKONOMİ

29 Mayıs 2023 Pazartesi 09:45

SABRİ TEKLİ GÜVEN TAZELEDİ

09:45