::
29 Mart 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

MERSİN'DE KAZANMAYA EN YAKIN TARAFIZ

CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, seçim çalışmalarını sürdürüyor
MERSİN'DE KAZANMAYA EN YAKIN TARAFIZ
Haber Giriş:
19 Şubat 2019 Salı 11:26

CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Seçer, “Şu anda Mersin’de kazanmaya en yakın tarafız. Parti dışından çok ciddi bir destek alıyoruz. Ben inanıyorum ki 31 Mart’ta tüm ilçelerde sandıkları patlatacağız” dedi.Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, Mersin Emek ve Demokrasi Platformu’nun düzenlediği kahvaltıya konuk oldu.

Vahap Seçer de,  “Şeffaf bir belediye başkanı olacağım. Korkacağım bir şey yok. Birilerine hesap verme, birilerine borç ödeme gibi bir derdim de yok. Bizim en büyük rakibimiz kendimiziz. Dışarda bize karşı bir ilgi var. Ama kendi içimizdeki sorunları çözmemiz lazım. Benim dönemimde katılımcı bir belediyecilik sergileyeceğiz. Çok dinleyelim, az konuşalım. Çok iş, az konuşmakla olur” dedi.

Vahap Seçer daha sonra partisinin Akdeniz Belediye Başkanı Sabit Yelkovan tarafından İstiklal Caddesi üzerinde kurulan seçim ofisinin açılışına katıldı.

Vahap Seçer, burada yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Seçim yaklaştıkça stres artıyor ama ben rahatım. Rehavete kapılmıyorum, çalışmayı bırakmıyorum elbette. Ama alandaki yansımaları aldığım için rahatım.  Şu anda Mersin’de kazanmaya en yakın tarafız. (HABER MERKEZİ)

 

 


 

 

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google