::
29 Mart 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Mersin'de Kutlu Doğum Etkinliği

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kutlu Doğum Haftası etkinliği, büyük bir coşku içinde geçti.
Mersin'de Kutlu Doğum Etkinliği
Haber Giriş:
28 Nisan 2014 Pazartesi 19:34

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Kutlu Doğum Haftası’ etkinliği, büyük bir coşku içinde geçti.

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamaya göre Başkan Kocamaz,Kongre Merkezi’nde düzenlenen etkinliğin açılışında  “Kainatın, O’nun şerefine yaratıldığını düşünürsek, peygamberimizin ne kadar yüce bir varlık olduğunu çok daha iyi anlarız. Arabistan’da sapkınlığın zirveye çıktığı ve kız çocuklarının diri diri toprağa gömüldüğü cahiliye devrinde, alemlere rahmet olarak gönderilen sevgili peygamberimizi bu kutlu doğum haftasında ne kadar ansak ve O’na ne kadar teşekkür etsek azdır. O’nu iyi anlamak ve O’nun yürüdüğü o kutlu yolda yürümek, tüm inananlar için büyük bir şereftir. O’nun dünyayı şereflendirdiği bu kutlu doğum haftasını sizlerle paylaşmak da, bizim için çok büyük bir gurur vesilesidir.” görüşlerine yer verdi.

‘Hz. Peygamberi Anma ve Peygamberler Haftası’ münasebetiyle Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından Kongre Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte daha sonra, İsmail Coşar ve Tasavvuf  Musiki Grubu, yaklaşık 2 saat süren program boyunca, tasavvuf müziğinin en güzel örnekleri eşliğinde ilahiler okudular.Başkan Kocamaz program sonunda sahneye tekrar gelerek sanatçıları kutlayarak,“Seslendirdiğiniz ilahiler ile hem kulaklarımızın hem de gönüllerimizin pasını sildiniz. Her dönemde bizleri yalnız bırakmadığınız için sizlere teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra da aynı coşkuyu Mersin’de yaşayacağız.” dedi.

Başkan Kocamaz, Kongre Merkezi’nde vatandaşların sıcak ve yoğun ilgisi ile karşılaştı ve aynı şekilde karşılık verdi.Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin, Kongre Merkezi’nde gerçekleştirdiği Kutlu Doğum Haftası etkinliği, hep birlikte okunan dua ile sona erdi.

Etkinliğe  Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna başta olmak üzere çok sayıda davetli katıldı.

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google