::
19 Nisan 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Mersin'de “Yılın Hekimi” Ballı ve Serin Oldu

Sağlık Bakanlığı tarafından her yıl düzenlenen “yılın hekimi” ödülüne, Mersin Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesinden kardiyoloji uzmanı Doç.Dr.Mehmet Ballı ile Erdemli Sarıkaya Aile Sağlığı Merkezinden aile hekimi Yusuf Taner Serin layık görüldü
Mersin'de “Yılın Hekimi” Ballı ve Serin Oldu
Haber Giriş:
19 Mart 2020 Perşembe 08:02

Sağlık Bakanlığı tarafından her yıl düzenlenen “yılın hekimi” ödülüne, Mersin Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesinden kardiyoloji uzmanı Doç.Dr.Mehmet Ballı ile Erdemli Sarıkaya Aile Sağlığı Merkezinden aile hekimi Yusuf Taner Serin layık görüldü.

 

Mersin İl sağlık müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamaya göre

 

Bu yıl İstanbul’da yapılması planlanan ödül töreninin, dünyada devam eden pandemi sebebi ile iptal edilmesinden dolayı Mersin’de “yılın hekimi” seçilen Ballı ve Serin’e teşekkür belgeleri İl Sağlık Müdürü Dr.Sinan Bahçacı tarafından verildi. Ballı ve Serin’i makamında ağırlayan Bahçacı, görev yapan tüm sağlık çalışanlarının özverili ve fedakâr bir şekilde hizmet verdiklerini belirterek “Bakanlığımız tarafından her yıl düzenlenen “yılın hekimi” etkinliği manevi olarak arkadaşlarımızı ödüllendirmeyi amaçlıyor. Kendilerine verilen bu ödül aslında onların şahsında görev yapan tüm sağlık çalışanlarına verilen bir ödül. Ben bir kez daha kendilerini tebrik ediyor başarılı çalışmalarının devamını diliyorum” dedi. 

 

Mersin Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görevli kardiyoloji uzmanı Doç.Dr.Mehmet Ballı, kendi alanında bir çok operasyonu ilk defa gerçekleştiren kişi olup alanında yaptığı başarılı operasyonlar ile ödül almaya hak kazandı. Erdemli Sarıkaya Aile Sağlığı Merkezi aile hekimi Yusuf Taner Serin ise kendisine bağlı 11 köye haftanın 4 günü mobil sağlık hizmeti vermesi, halk ile oluşturduğu güçlü bağ sayesinde aile sağlığı merkezinin tadilatının bağışçılar tarafından yapılmasını sağlaması ve yaz döneminde nüfusu 60.000 lere çıkan bölgede özveri ile hizmet vermesinden dolayı ödüle layık görüldü.

Paylaş:  Facebook Twitter Google
Başhekim Direk'den TSO'ya ziyaret
SAĞLIK

29 Eylül 2023 Cuma 13:28

Başhekim Direk'den TSO'ya ziyaret

13:28
PROF.DR DENİZ ULAŞ'DAN ÜCRETSİZ MUAYENE
SAĞLIK

22 Şubat 2023 Çarşamba 19:21

PROF.DR DENİZ ULAŞ'DAN ÜCRETSİZ MUAYENE

19:21
TARSUS BELEDİYESİ TARAFINDAN DÜZENLENDİ
SAĞLIK

29 Aralık 2022 Perşembe 13:30

TARSUS BELEDİYESİ TARAFINDAN DÜZENLENDİ

TARSUS BELEDİYESİ TARAFINDAN 4. İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ SEMPOZYUMU YAPILDI
13:30
YENİ TARSUS DEVLET HASTANESİNE ANJİYO ÜNİTESİ
16:47
Acehan'dan Organ ve Doku Bağışı Haftası mesajı
11:17