::
20 Nisan 2024 Cumartesi

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

MERSİN EMLAK MÜŞAVİRLERİ ODASI BAŞKANI MADENLİ TARSUS'TA ÜYELERİ İLE BAYRAMLAŞTI

Mersin Emlak Müşavirleri Odası başkanı Yavuz Selim Madenli Tarsus'ta üyeleri ile bayramlaştı
MERSİN EMLAK MÜŞAVİRLERİ ODASI BAŞKANI MADENLİ TARSUS'TA ÜYELERİ İLE BAYRAMLAŞTI
Haber Giriş:
03 Haziran 2019 Pazartesi 09:50

Mersin Emlak Müşavirleri Odası başkanı Yavuz Selim Madenli Tarsus’ta üyeleri ile bayramlaştı.

Başkan Madenli Tarsus Emlak Müşavirleri Derneği başkanı Umay Kolay’ın düzenlediği iftar yemeğine eski başkan Enver Fidanoğlu’la birlikte geldi . Tarsus’ta düzenlenen iftar yemeğinde  üyelerin Ramazan aylarını, Kadir gecelerini ve yaklaşan Ramazan bayramlarını kutlayan başkan Madenli, yakında Emlakçıların yasasının çıkacağını belirterek bu kapsamda çalışmaların sürdüğünü söyledi.

Merdiven altı emlakçılığa dün olduğu gibi bugünde, yarında karşı çıktıklarını belirten Madenli “Emlakçılığı kim kaçak olarak yapıyorsa bunlara dur diyelim. Kaçak emlakçılık yapanları kurumumuza bildirin, bizlerde yasal yönden işlem yapalım. Birde  her kurum  yeni emlakçılara yetki belgesi vermemeli, bu bir kanun ve düzen içinde olmalı. Bu işin gerçekten esnafı olanlar yetki belgesi alarak işlerini yapmalı. Biz yeni Emlakçılık yasası çıkarken mevcut hak sahibi emlakçılarında haklarının korunması için çalışıyoruz” diye konuştu.

Madenli daha sonra yemeğe katılanların bayramlarını kutladı ve tek tek tokalaştı. Tarsus Emlak Müşavirleri Derneği başkanı Umay Kolay’a da daveti için teşekkür etti.

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google