::
19 Nisan 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Mersin-Tarsus OSB Müteşebbis Heyeti Toplantısı Vali Su Başkanlığında Yapıldı

Vali Ali İhsan Su, Tarsus Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu ve Müteşebbis Heyeti toplantılarının ardından, Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölgesi (MTOSB) Müteşebbis Heyeti Toplantısı'na da başkanlık etti.
Mersin-Tarsus OSB Müteşebbis Heyeti Toplantısı Vali Su Başkanlığında Yapıldı
Haber Giriş:
01 Ocak 2019 Salı 16:29

Vali Ali İhsan Su, Tarsus Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu ve Müteşebbis Heyeti toplantılarının ardından, Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölgesi (MTOSB) Müteşebbis Heyeti Toplantısı’na da başkanlık etti.

 

MTOSB hizmet binasında gerçekleşen toplantıya MTOSB Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ayhan Kızıltan ve müteşebbis heyet üyeleri katıldı.

 

Bir önceki toplantıda alınan kararların gözden geçirilmesiyle başlayan toplantı, gündem maddelerinin görüşülerek karara bağlanması ile sona erdi.

 

Toplantı sonrasında OSB bünyesinde faaliyet gösteren ve çivi, tel ile vida üretiminin yapıldığı bir üretim tesisini ziyaret eden Vali Ali İhsan Su, üretim bandını gezerek tesisin genel müdürü Levent Dövenci’den bilgi aldı.

 

OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tekli’nin de eşlik etiği ziyaret, idari binada firma yetkilileriyle bir süre sohbet edilmesinin ardından sona erdi.

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google