::
28 Mart 2024 Perşembe

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Mersinli TIR şoförü 140 kilo verecek

Mersin'de yaşayan 230 kiloluk TIR şoförü Cem Örtülü'nün midesi, tüp mide ameliyatıyla küçültüldü. 35 yaşındaki Örtülü, 140 kilo vererek 90 kiloya inmeyi hedefliyor
Mersinli TIR şoförü 140 kilo verecek
Haber Giriş:
07 Mayıs 2018 Pazartesi 08:49

Medical Park Tarsus Hastanesi’nde Genel Cerrahi Uzmanı op. Dr. Erdal Cücük tarafından ameliyat edilen Cem Örtülü, hedefinin 140 kilo vererek 90 kiloya inmek olduğunu söyledi.

 

ZAYIFLAYINCA HAYATIM DEĞİŞECEK

Kilo sorununu 20 yaşından bu yana yaşadığını belirten Cem Örtülü, zayıflamak için ne zaman spor ve diyet yapsa, sonrasında daha fazla kilo aldığını söyledi. Kiloları yüzünden mesleğini yaparken sıkıntı yaşadığını, TIR’a inip binmekte ve uyumakta zorlandığını anlatan Örtülü, “Son dönemlerde, mesleğim tehlikeye girmeye başlamıştı. Böyle giderse belki bir gün şoförlük yapamayacak hale gelecektim. Diğer yandan bir obezite hastası olarak sosyal hayata katılmakta da sıkıntı yaşıyorum. Her yere gidemiyorum, hemen yoruluyorum. Ayrıca kıyafet bulamıyorum. Zayıflayınca bunlardan kurtulacağım ve hayatım değişecek” dedi.

 

LAPAROSKOPİK OLARAK YAPILIYOR

Medical Park Tarsus Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Erdal Cücük de tüp mide ameliyatlarıyla ilgili bilgi verdi. Bu ameliyatlarla midenin yüzde 80-85’inin alındığını belirten Op. Dr. Cücük, “Mide küçüldüğü için, kişi artık az yemek yiyerek doyuyor. Bu da fazla kilolarının gitmesini sağlıyor” diye konuştu. Op. Dr. Erdal Cücük, bu ameliyatların laparoskopik olarak yapıldığını ve hastaların kısa sürede günlük hayata dönebildiğini, zayıfladıkça, kilo vermeye bağlı hastalıklardan büyük ölçüde kurtulduğunu kaydetti.

 

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google