::
18 Nisan 2024 Perşembe

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Mersinliler Hep Bir Ağızdan ‘Ben Yoruldum Hayat' Dedi

Geçtiğimiz yıllarda ‘Ben yoruldum hayat' şarkısı ile çıkış yapan ve müzikseverlerin gönlünde taht kura Mümin Sarıkaya 5.Ramazan etkinlikleri kapsamında Mersin'de sahne aldı.
Mersinliler Hep Bir Ağızdan ‘Ben Yoruldum Hayat' Dedi
Haber Giriş:
09 Haziran 2018 Cumartesi 17:41

Geçtiğimiz yıllarda ‘Ben yoruldum hayat’ şarkısı ile çıkış yapan ve müzikseverlerin gönlünde taht kura Mümin Sarıkaya 5.Ramazan etkinlikleri kapsamında Mersin’de sahne aldı.

‘Dur diyemem’ şarkısı ile Mersinli sevenlerinin karşısına çıkan Mümin Sarıkaya, söz ve müziği kendisine ait olan ‘Al başımdan bu dertleri’ şarkısını konserinin ikinci parçası olarak seslendirdi.

Barış Manço’nun ‘Ben bilirim’ isimli parçasına kendine has yorumu ile can veren sanatçı, Atatürk Parkı’nı dolduran Mersinlileri coşturdu. Dillerden düşmeyen şarkısı ‘Ben Yoruldum Hayat’ı hayranlarının yanına inerek birlikte seslendiren sanatçı, hayranlarını kırmayarak selfie çektirdi. Sarıkaya, vatandaşların ‘yüreğine sağlık’ ve ‘bir daha’ tezahüratları eşliğinde yoğun istek üzerine şarkıyı iki kez seslendirdi.

Coşkunun bir an olsun durmadığı konserde bağlama da çalan sanatçı seslendirdiği parçalar ile vatandaşları eğlendirirken, oy farfara, hüdayda, bahça duvarından aştım gibi sevilen hareketli türküler eşliğinde sahnede çiftetelli oynadı.

Mersin Atatürk Parkı’nda gerçekleşen ve yüzlerde insanın katılım gösterdiği konserde tempo bir an olsun düşmedi ve vatandaşlar doyasıya eğlendi.(kaynak:Mersin Büyükşehir Belediyesi)

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google
NİHAYET KÜLTÜR MERKEZİNE NEŞTER VURULDU
KÜLTÜR - EĞİTİM

06 Aralık 2023 Çarşamba 11:30

NİHAYET KÜLTÜR MERKEZİNE NEŞTER VURULDU

Sürekli yayınlarımızdan sonra 5 yıldır kaderiyle başbaşa ve can çekişen hasta gibi atıl bırakılan ve gözgörgüsü olan 75.Yıl Kültür Kültür Merkezine nihayet Tarsus Belediyesince neşter vurularak tadilat işlemleri başlatıldı.
11:30
Mersin ''2. Uluslararası Tarsus Festivali'ne Hazır
KÜLTÜR - EĞİTİM

07 Kasım 2023 Salı 17:46

Mersin ''2. Uluslararası Tarsus Festivali'ne Hazır

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından, geçtiğimiz yıl ‘Kleopatra' teması ile ilki düzenlenen Uluslararası Tarsus Festivali, bu yıl da ‘Şahmeran Yılı' teması ile gerçekleştirilecek
17:46