::
29 Mart 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Mersinliler Zara İle Coştu

Türk Halk Müziği sanatçısı Zara, Mersin'de konser verdi. Yağmurlu havaya rağmen Atatürk Parkı'nı dolduran binlerce Mersinli, Zara'nın seslendirdiği parçaları hep bir ağızdan söyledi.
Mersinliler Zara İle Coştu
Haber Giriş:
02 Haziran 2018 Cumartesi 09:27

Türk Halk Müziği sanatçısı Zara, Mersin’de konser verdi. Yağmurlu havaya rağmen Atatürk Parkı’nı dolduran binlerce Mersinli, Zara’nın seslendirdiği parçaları hep bir ağızdan söyledi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin 5. Ramazan Etkinlikleri kapsamında Ramazan Ayı’nın ilk gününden itibaren verilmeye başlanan konserler hız kesmeden devam ediyor. Ramazan Ayı’nın 15’inci gününde, konser alanını dolduran Mersinlilerle birlikte türkülerini okuyan sanatçı Zara, Ramazan’ın coşkusunu Mersinlilere doyasıya yaşattı.

Türk Halk Müziği sanatçısı Zara, ‘Ah Yalan Dünya’, ‘Hasretinle Yandı Gönlüm’, ‘Gönül Dağı’, ‘Leylim Ley’, ‘Dilenci’, ‘Fesupanallah’, ‘Kaç Kadeh Kırıldı?’, ‘Hangimiz Sevmedik?’, ‘İsyan’, ‘Ben Yoruldum Hayat’, ‘Mesele’ ve ‘Değmen Benim Gamlı Yaslı Gönlüme’ gibi birbirinden güzel parçaları Mersinliler için söyledi. ‘Hayatı Tespih Yapmışım’, ‘Fidayda’, ‘Eşarbını Yan Bağlama’, ‘Bu Sevdalar Boşuna’, ‘Ankara’nın Bağları’ gibi hareketli parçalar ile de Mersinlileri eğlendiren ve coşturan sanatçı Zara, konserini ‘Bir Başkadır Benim Memleketim’ isimli şarkı ile sona erdirdi.

Kutlugün: “Mersin’e kalite yakışır”

Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Devran Kutlugün, gecenin sonunda sanatçı Zara’ya çiçek takdiminde bulunarak, “Her akşam tekrar edeceğiz. Hayatımızın her anında da tekrar edeceğiz. Mersin’e kalite yakışır. İşte kaliteyi gördünüz. Ramazan’ınız mübarek olsun. Her şey gönlünüzce olsun. Güzellikleriniz daim olsun. Ancak her güzel şeyin, her kaliteli işin arkasında bir emek var. Bizi bu akşam Zara hanımefendiyle buluşturan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Burhanettin Kocamaz’a büyük bir alkış almak istiyorum. Alkışlarınız daim olsun, yüreğiniz güzelliklerle dolsun” dedi.

Türk Halk Müziği’nin eşsiz seslerinden Zara da “Şunu söyleyeceğim gerçekten, ben kendime sevgili diye sizi seçtim. Hepiniz benim sevgilimsiniz, canımsınız. Hepinize teker teker sımsıkı sarılıyorum. Hayırlı Ramazanlar olsun inşallah. Diliyoruz ki bu güzel günlerin yüzü suyu hürmetine insanların nefsine dur dediği bu güzel günlerin yüzüm suyu hürmetine bütün dünyaya barış enerjisi yayılsın. Sizden başladın bu güzellik inşallah. Hoş geldiniz, şerefler verdiniz, biz sizinle buluşmayalı hasretinizle yandık tutuştuk” şeklinde konuştu.

Türk Halk Müziği sanatçısı Zara, parçalarıyla konser alanına gelen Mersinlilere doyumsuz bir gece yaşattı. Sahne performansıyla göz kamaştıran Zara, seslendirdiği türkülerle bol bol alkış aldı. Atatürk Parkı’nı dolduran Mersinliler, yağan yağmura aldırmadan,  Zara’nın seslendirdiği eserlere eşlik edip unutulmaz bir akşam yaşadı.(kaynak:Mersin Büyükşehir Belediyesi)

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google
MAHMUT TAT ''TARSUS İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ''
GÜNCEL

27 Mart 2024 Çarşamba 10:14

MAHMUT TAT ''TARSUS İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ''

Cumhur İttifakı Tarsus Belediye Başkan adayı inşaat mühendisi Mahmut Tat, seçimi kazandıkları takdirde yapacağı ilk işi söyledi
10:14
SOYDAN İLE TAT FERAHİM ŞALVUZ VE ATATÜRK
GÜNCEL

27 Mart 2024 Çarşamba 09:56

SOYDAN İLE TAT FERAHİM ŞALVUZ VE ATATÜRK

MAHALLESİ'NDE VATANDAŞLARLA KUCAKLAŞTI,BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
09:56
MAHMUT TAT'TAN ESNAF ZİYARETİ
GÜNCEL

25 Mart 2024 Pazartesi 11:29

MAHMUT TAT'TAN ESNAF ZİYARETİ

11:29