::
18 Nisan 2024 Perşembe

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

MESKİ, FİBER ALTYAPI İLE GÜÇLENİYOR

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü'nün data altyapısını güçlendirecek ve tüm bağlantı noktalarını fiber altyapıya dönüştürecek olan Teknolojik Altyapı Projesi sözleşmesini imzaladı
MESKİ, FİBER ALTYAPI İLE GÜÇLENİYOR
Haber Giriş:
09 Temmuz 2019 Salı 09:58

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü’nün data altyapısını güçlendirecek ve tüm bağlantı noktalarını fiber altyapıya dönüştürecek olan “Teknolojik Altyapı Projesi” sözleşmesini imzaladı.

Türk Telekom ve MESKİ arasındaki proje ile vatandaşların MESKİ işlemleri sırasında bekleme süreleri azalacak.

Vatandaşlara daha iyi hizmet verme noktasında kurumlarla yapılan işbirliklerini önemsediklerini ifade eden Başkan Seçer, “Daha güncel, modern ve hızlı bir sisteme geçiyoruz” dedi.

Projenin imzalarını atan Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Türk Telekom Adana Bölge Müdürü Yılmaz Tohumoğlu ve Türk Telekom yetkililerini makamında ağırladı. MESKİ’nin hizmet kalitesi standartlarını yükseltecek, vatandaşlara daha hızlı, kaliteli ve güvenli hizmet vermesini sağlayacak “Teknolojik Altyapı Projesi” ile tüm bağlantı noktaları fiber altyapıya dönüşecek. MESKİ’nin mevcut altyapısından daha hızlı olan fiber altyapı sayesinde MESKİ aboneleri işlemleri sırasında vakit kaybetmeyecek. Vatandaşlar daha hızlı, yeni, sorunsuz ve kaliteli hizmet alacak.

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google