::
29 Mart 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

MESKİ KAVAKLI MAHALLESİ'NDE YAĞMURSUYU HATTI ÇALIŞMALARINI TAMAMLADI

Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, alt yapı çalışmalarına aralıksız devam ediyor
MESKİ KAVAKLI MAHALLESİ'NDE YAĞMURSUYU HATTI ÇALIŞMALARINI TAMAMLADI
Haber Giriş:
21 Kasım 2019 Perşembe 09:54

Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, alt yapı çalışmalarına aralıksız devam ediyor. İçmesuyu, atıksu hatları imalatlarının yanısıra yağmursuyu çalışmalarına da devam ediyor. Bu kapsamda Tarsus kent merkezinde yer alan Kavaklı Mahallesi’nin yeni konutların yapıldığı doğu kısmındaki sokaklarda, her yağış sonrası yaşanan sıkıntılara son vermek için yağmursuyu hattı çalışmaları yapıldı.

Tarsus merkez Kavaklı Mahallesi’nin doğu kısmında yer alan ve son yıllarda konut sayısının hızla arttığı bazı sokaklarda, her şiddetli yağış sonrası oluşan su birikintilerine son vermek için Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü bünyesindeki MESKİ ekipleri, kapsamlı çalışma gerçekleştirdi.

Çalışmalar hakkında bilgi veren MESKİ Genel Müdürü Alaeddin Alkaç, ilçe genelinde ihtiyaç duyulan her noktada yağmursuyu ve içmesuyu hattı imalatlarına  devam edeceklerini ifade etti. Alkaç, “Tarsus İlçemiz’de gerçekleştirdiğimiz yağmursuyu hat çalışmalarımız ile kış aylarında özellikle yağmur sularını tahliye etmede kolaylık sağlama ve oluşabilecek göllenmelerin  önüne geçme amacındayız. Yağmursuyu hat çalışmalarımızı tamamlayarak, bölgedeki sorunların önüne geçiyoruz. Bunun yanında içmesuyu ihtiyacı olan bölgelerimizde de içmesuyu hatları çalışmalarına devam ediyoruz. Ekiplerimiz, Kavaklı Mahallesi’nin doğu kısmında yer alan ve son yıllarda konut sayısının hızla arttığı bazı sokaklarda, yağmursuyu çalışması gerçekleştirdi. İlçemizdeki alt yapı çalışmalarımızı kapsamlı ve titiz bir şekilde sürdürmeye devam edeceğiz" dedi.

 

 

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google
MAHMUT TAT ''TARSUS İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ''
GÜNCEL

27 Mart 2024 Çarşamba 10:14

MAHMUT TAT ''TARSUS İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ''

Cumhur İttifakı Tarsus Belediye Başkan adayı inşaat mühendisi Mahmut Tat, seçimi kazandıkları takdirde yapacağı ilk işi söyledi
10:14
SOYDAN İLE TAT FERAHİM ŞALVUZ VE ATATÜRK
GÜNCEL

27 Mart 2024 Çarşamba 09:56

SOYDAN İLE TAT FERAHİM ŞALVUZ VE ATATÜRK

MAHALLESİ'NDE VATANDAŞLARLA KUCAKLAŞTI,BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
09:56
MAHMUT TAT'TAN ESNAF ZİYARETİ
GÜNCEL

25 Mart 2024 Pazartesi 11:29

MAHMUT TAT'TAN ESNAF ZİYARETİ

11:29