::
28 Mart 2024 Perşembe

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Mevsim İnşaat

Mevsim İnşaat Yönetim kurulu başkanı Yemliha Yıldırım, Mevsim İnşaat'ın 2016 hedeflerini ve yeni proje müjdeleri de verdi.
Mevsim İnşaat
Haber Giriş:
04 Şubat 2016 Perşembe 19:00

Mevsim İnşaat Yönetim kurulu başkanı Yemliha Yıldırım, inşaat ve gayrimenkul sektörüne ilişkin fikirlerini, Mevsim  İnşaat’ın 2016 hedeflerini ve yeni proje müjdeleri de verdi.

 

Yıldırım, Gazetemiz Yazı İşleri  müdürümüz Ahmet Can Erdoğan’ın ziyaretinde Mevsim İnşaat olarak Yeni mahalledeki Safir Residence’nin ardından, yakında Ergenekon mahallesinde  İnfinity City adlı yeni bir yaşam alanı inşaa edeceklerini kaydetti.

 

Yıldırım, ayrıca  Adana’da ‘’İnci City’’adı altında   Adana’nın   en önemli yerleşim merkezlerinden mavi bulvar pınar mah 2+1 ve 3+1 daireli inşaat çalışmalarının devam ettiğini bildirdi.

 

-İNFİNİTY CİTY-

Yeni bir evin çok ötesinde, yepyeni bir hayat biçimi...günümüz şartlarının  ötesinde sağlam zeminle yükselen üst düzey inşaat teknolojisi.

Kentin gürültüsü ve karmaşasından uzak, alabildiğine doğal bir ortamda, kent yaşamının tüm konforu ile iç içe bir hayat.

Mevsim inşaat infinity city projesinde doğa ve konfor bir arada.

8.000 m2 alan içerisinde 3 bloklu 15 katlı 4+1 daireleri , doğayla baş başa spor yapmanın ve havuza girmenin keyfini tam anlamıyla yaşayabileceğiniz bir proje düşlediğinizden çok daha fazlası...

Her blok için lobby,yürüyüş ve koşu parkuru,açık alan fitness sahası,basketbol sahası,yüzme havuzu

piknik ve barbekü alanları,çocuk oyun alanları,açık otopark

 

 

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google