::
28 Mart 2024 Perşembe

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Meydanlarda nöbet devam ediyor

Fetullahçı Terör Örgütü'nün darbe girişimine tepki için Tarsus Kaymakamlığı önünde toplanan vatandaşlar 'demokrasi nöbeti'ne devam ediyor.
Meydanlarda nöbet devam ediyor
Haber Giriş:
01 Ağustos 2016 Pazartesi 13:31

Tarsus’ta vatandaşlar ellerinde Türk bayraklarıyla Tarsus Kaymakamlığı  önünde bir araya gelen vatandaşlar demokrasi nöbetini sürdürdü.Tarsus Kaymakamlığı önünde  toplanan vatandaşlar, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepkilerini sürdürdü.

Akşam saatlerinden itibaren dolduran vatandaşlar, darbe girişimine karşı sürdürülen "demokrasi nöbeti"ne devam etti.Eshab-ı Kehf platformu başkanı Hilmi Tuzcu’nun sunumuyla Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından dua ve ilahilerin okunduğu demokrasi nöbetinde, binlerce kişi, ellerinde taşıdıkları Türk bayraklarıyla darbe girişimine tepki gösterdi.

Meydanda toplanan vatandaşlar, hain  darbe girişimi sırasında şehit olanlar için okunan Kur'an-ı Kerim'i dinledi, yapılan duaya eşlik etti,şiirler okundu.Cumhurbaşkanı ve başkomutan  Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısına uyan kadın erkek, genç yaşlı binlerce vatandaş, 15 Temmuz Cuma gününden bu yana sabaha kadar terk etmediği Tarsus Kaymakamlığı önünde demokrasi nöbetini sürdürmeye devam etti. 

Devam eden demokrasi nöbetine, kurum müdürleri ve binlerce vatandaş katıldı.Hain  darbe girişimine karşı Tarsus Kaymakamlığı önünde bekleyişine devam eden vatandaşlara, kentteki bazı sivil toplum kuruluşları tarafından yiyecek ve içecek ikramında bulunuldu.Meydandaki buluşmaya, Ak Parti Tarsus ilçe başkanı Mehmet Yıldız, Ak Parti Tarsus eski ilçe başkanı Hakkı Meniz,Tarsus Milli Eğitim müdürü Mehmet Kalaycı,Ak Parti Tarsus gençlik Kolları başkanı Ahmet Yorgun,Ak parti Mersin milletvekili adayı İbrahim Gül, ,Süleyman Alıcı,Sıtkı Toprak da destek verdi.

Tarsus Milli Eğitim müdürü Mehmet Kalaycı, Ak Parti Büyükşehir belediyesi meclis üyesi ve grup sözcüsü  Kadir Canlı birer konuşma yaptı.

Paylaş:  Facebook Twitter Google
Diğer Fotoğraflar