::
19 Nisan 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Mezarlık Kavşağı Tehlike Arz Ediyor

Günde binlerce aracın buluştuğu ve sinyalizasyonların çalışmadığı Mezarlık Kavşağı'nda sürücüler birbirlerinin geçiş üstünlüğüne riayet etmiyorlar.
Mezarlık Kavşağı Tehlike Arz Ediyor
Haber Giriş:
24 Mart 2017 Cuma 09:20

Mezarlık kavşağının ''büyük kazalara davetiye çıkarır durumda bulunduğu'', burada acil trafik düzenlemesi yapılması gerektiği bildirildi.

Alınan  bilgiye  vatandaşlar bu noktada da  acil önlem alınması gerektiğini söylediler.Vatandaşlar  söz konusu yolda trafiğin çok aktif olduğunu belirterek, şunları kaydettiler:

''Burası kazalara davetiye çıkartıyor. Hemen hemen her gün kaza var. Trafik açısından ciddi sıkıntılar yaşanıyor. Eski Ömerli istikametinden,Ali menteşoğlu caddesi istikametinden Hürriyet mahallesi istikametinden, Çağlayan mahallesi istikametinden gelen araçların tamamı, mezarlık kavşağına  geldiklerinde  sinyalizasyonlar çalışmadan  dönüş  yaparak ters istikametlere gidiyorlar.

Keza  mezar tarafından  gelen araçlarla tam burada karşılaşıyorlar. Sürücüler birbirlerinin geçiş üstünlüğüne riayet etmiyorlar.Bu nedenle meydana gelmesi muhtemel bir trafik kazasında ölümler olabilir.

Burayı günde binlerce  araç kullanıyor. Buraya ilçe trafik kurulu acil olarak bir çözüm bulmalı.'' Burada oalağnüstü bir sinyalizasyon sistemi yapılabileceğini, bunun mutlaka teknik bir çözümünün olduğunu belirten vatandaşlar ''Tehlike kapıda. İnsan hayatının maddi değeri yoktur'' dediler.

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google