::
28 Mart 2024 Perşembe

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

MHP Lideri Dr.Devlet Bahçeli

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Mut, Silifke, Erdemli, Yenişehir ve Tarsus'ta açık hava toplantısı düzenledi.
MHP Lideri Dr.Devlet Bahçeli
Haber Giriş:
25 Mart 2014 Salı 18:36

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Mut, Silifke, Erdemli, Yenişehir ve Tarsus’ta açık hava toplantısı düzenledi.

Mersin'de her gittiği yerde coşkuyla karşılanırken, sokaklar vatandaşlarla doldu, taştı.

Geçiş güzergahlarında vatandaşlar ellerinde Üç hilal ve Türk bayrağı ile MHP Genel Başkanı Bahçeli’yi  selamlarken, konfeti yağmuruna tuttular.

Mut, Silifke, Erdemli, Yenişehir ve Tarsus'ta coşku ile karşılanan MHP Lideri Bahçeli, gösterilen coşku ve heyecana teşekkür etti. Bahçeli, Tarsus'taki muhteşem ve mahşeri kalabalıktan MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Burhanettin Kocamaz ile MHP Tarsus Belediye Başkan adayı Şevket Can'a da destek istedi.

Tüm ilçelerde "Devlet'in Başına Devlet gelecek" sloganı ve havai fişek gösterisi altında alanlara giren Bahçeli, Mersin'in tüm ilçelerinin kararını verdiğini söyledi.

Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Mersin’in tüm ilçelerinde adaylarının belediye başkanlıklarını ilan ettiklerini söyledi

Gündemle ilgili de açıklamada bulunan Bahçeli,  “Milliyetçi, ülkücü kardeşlerime sesleniyorum. Hiç kimsenin tahriklerine kapılmayacaksınız. Hiç kimsenin ajan provokatörlerine karışmayacaksınız. Kışkırtmaya kapılmayacaksınız. Soğuk kanlı olacaksınız” dedi.

Bahçeli, MHP’li belediyelerin kapısının eskiden olduğu gibi herkese açık olacağını ifade etti.

Türkiye’nin önünde üç tane önemli seçim olduğunu dile getiren Bahçeli, bu seçimlerin Türkiye’nin siyasi iktidarını şekillendireceğini savundu.

30 Mart seçimlerinin “Sosyal ve siyasi yönden, ekonomik yönden önemli krizlerin yaşandığı, kamplaşma, kutuplaşma ve gerilim stratejilerinin çok sık uygulandığı bir dönemde gerçekleştirileceğini” öne süren Bahçeli, şöyle konuştu: “İç ve dış olayların, aynı zamanda iç ve dış tehdit, tehlikelerin sıkça görüldüğü bir süreçte 30 Mart seçimleri yapılmaktadır. 30 Mart seçimlerinin hemen arkasından 28 Ağustos’ta Cumhurbaşkanlığı seçimi, 2015 yılı en geç 12 Haziran’ına kadar ise milletvekilliği genel seçimleri olacaktır. Görülüyor ki, önce belediye başkanlarımızı seçiyoruz. Sonra Cumhurbaşkanımızı seçiyoruz. Arkasından da milletvekillerimizi seçiyoruz. Bu üç siyasi olay Türkiye’nin kaderini belirleyecektir. Bu üç siyasi olay önümüzdeki yıllarda Türkiye’nin yeni siyasi iktidarını şekillendirecektir. O bakımdan bu seçimlerde MHP önem vermektedir. Bu seçimler milletimiz açısından her yönüyle geleceğin netleşmesi, mevcut Adalet ve Kalkınma Partisi iktidarından kurtulmanın tarihi bir günü olacaktır.”

Milliyetçi Hareket Partisi tarihinde Mersin’in ayrı bir yeri bulunduğuna dikkati çeken Bahçeli, Mersin’in varlığının MHP’nin gelişmesi ve güçlenmesinin kaynağı olduğunu söyledi.

Seçimlerin huzur ve güven içerisinde yapılmasını önemsediklerini anlatan Genel Başkan Bahçeli, şöyle devam etti: “Mersin’de herkes huzur ve güven içerisinde yaşayacak. Geçmişte olduğu gibi belediye herkese açık olacak. Belediye herkese tarafsız olacak. Belediye her yönüyle sosyal kültürel bütünleşmeyi sağlayacak. Birlikte ve bir arada yaşanacak bir şehir olacak. Bu MHP’nin teminatıdır. Bu MHP’nin arzusudur. Bu MHP’nin tek millet, tek bayrak olarak birliğin ve dirliğin sembolüdür. Bu nedenle aziz vatandaşlarım son 6 gün içerisinde her şey olabilir. Her karışıklığı yaratmak isteyebilirler. MHP’nin büyük gelişmesini önlemek isteyenler olabilir. MHP’yi tahrik edenler olabilir. Burayı şereflendiren arkadaşlarıma sesleniyorum. Buradan bütün Mersinlilere, hangi partiden olursa olsun onlara sesleniyorum. Milletimizin böyle bir döneminde seçimler huzur içerisinde güvenlik içerisinde, herhangi bir olaya sebebiyet vermeden kardeşçe yapılmalı, demokratik kültürün gereği olarak kim kime sevdalıysa o partiye doğru yönelerek birlikte bir seçim sonucuna doğru gitmeliyiz. Milliyetçi, ülkücü kardeşlerime sesleniyorum. Hiç kimsenin tahriklerine kapılmayacaksınız. Soğuk kanlı olacaksınız. Sabırlı olacaksınız ve hangi partiye sevdalı olursa olsun hepsinin sevdasını Milliyetçi Harekete getireceksiniz.”

Bahçeli, tüm ilçelerde adaylarının Mersin'de ise Burhanettin Kocamaz'ın belediye başkanlığının şimdiden tescillendiğini belirterek, "Mersin’imize hayırlı olsun. Tüm adaylarımıza güveniyorum” dedi.

Paylaş:  Facebook Twitter Google
Diğer Fotoğraflar
ABDURRAHMAN ALTINSUCU'NUN YENİ YÖNETİM KURULU ONAYLANDI
SİYASET

20 Mart 2024 Çarşamba 17:33

ABDURRAHMAN ALTINSUCU'NUN YENİ YÖNETİM KURULU ONAYLANDI

Ak Parti Tarsus İlçe başkanı Av.Abdurrahman Altınsucu'nun yeni yönetim kurulu onaylandı
17:33
CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç'ın Proje Tanıtım Toplantısı
SİYASET

14 Mart 2024 Perşembe 09:03

CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç'ın Proje Tanıtım Toplantısı

SEÇER''5 YILLIK SÜREÇTE ALİ BOLTAÇ'IN VE TARSUSLULARIN YANINDA OLACAĞIZ''
09:03
MERSİN'İN HİZMETKARI OLMAYA GELİYORUZ”
SİYASET

10 Mart 2024 Pazar 11:18

MERSİN'İN HİZMETKARI OLMAYA GELİYORUZ”

Başkan Serdar Soydan, 100 Projesini kamuoyu ile paylaştı: “100 projemiz ve %100 belediyecilik anlayışımızla harekete geçiyoruz”
11:18