::
20 Nisan 2024 Cumartesi

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

MHP Mersin Milletvekili Aday Adayı Küpeli

İsa Fırat Küpeli MHP'den Mersin Milletvekili aday adaylığını açıklayarak siyasette de önemli hizmetler yapacağıma inandığını kaydetti.
MHP Mersin Milletvekili Aday Adayı Küpeli
Haber Giriş:
04 Mart 2015 Çarşamba 08:45

Türkiye’nin çeşitli yerlerinde başsavcılık  görevinde bulunan  ve  10 şubatta görevinden istifa eden İsa Fırat Küpeli MHP’den Mersin Milletvekili aday adaylığını açıklayarak  “Ben siyasette de önemli hizmetler yapacağıma inanıyorum” dedi.

Davul zurna eşliğinde geldiği MHP ilçe binasında ilçe başkanı Ertuğrul Bodur ile görüşen ve partililere kendisini tanıtan eski Cumhuriyet Başsavcılarından İsa Fırat Küpeli “Devleti, milleti, adaleti bilen biriyim.  Gönül verdiğim Partim ve halkım bana teveccüh gösterirse halkıma bundan sonra Ankara’da ve mecliste de hizmet vermek istiyorum”  dedi.

MHP Mersin Milletvekili aday adayı  İsa Fırat Küpeli daha sonra şöyle konuştu:

“Devlette yıllarca savcılık yaptım. 1974 yılında mezun olduktan sonra ,1975 yılında Ağrı Tutak ilçesinde Cumhuriyet savcısı olarak göreve başladım.

Daha sonra Hacıbektaş’ta C.savcısı olarak çalıştım.Bundan sonra sırasıyla Pazarcık,Dörtyol,Kahramanmaraş ve Denizli’de Cumhuriyet Başsavcısı olarak görev yaptım.

En son  İzmir Cumhuriyet Başsavcı vekilliğine atandım. Buradaki görevimden 2015 yılı 10 Şubat tarihinde istifa ettim. MHP’den Mersin milletvekili aday adayı oldum. Halkımıza daha önce hukuk alanında hizmetler verirken seçilirsem siyasette de önemli hizmetler vereceğime inanıyorum.’’

 

‘’Bu kararı vermem de, son yıllarda ülkemizde bizi millet yapan değerlerin hiçe sayılması, yüce devletimizi oluşturan tüm kurumların tahrip edilmesi, milletimizin 36 etnik gruba ayrılarak milli bütünlüğümüzün tehdit edilmesi, vicdanları sızlatan adaletsizliklere, haksızlıklara, yolsuzluklara ve hırsızlara imza atılması etken olmuştur. ‘’ifadelerine yer veren MHP Mersin Milletvekili aday adayı İsa Fırat Küpeli,şöyle devam etti:

‘’Bu yüzden 40 yıllık bilgi ve tecrübelerimle devletime, milletime ve siz değerli hemşehrilerime hizmet etmek için bu kutlu  yola çıktım.

Rahmetli Başbuğ, Alpaslan Türkeş’in “Türk Milleti; yoksulluğa, açlığa, susuzluğa tahammül eder, fakat adaletsizliğe, hor görülmeye  aşağılanmaya asla müsade ve  müsahama etmez” sözünden hareketle ben de  adaletsizliğe haksızlığa, yolsuzluğa ve hırsızlığa karşı çıkmak için aday oldum. Takdir Yüce Türk milletinindir. Ne mutlu Türküm diyene!.”

MHP Mersin Milletvekili aday adayı İsa Fırat Küpeli’yi tebrik eden MHP Tarsus ilçe başkanı Ertuğrul Bodur da kendisine hayırlı olsun diyerek çıktığı yolda başarılar diledi.

 

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google
ABDURRAHMAN ALTINSUCU'NUN YENİ YÖNETİM KURULU ONAYLANDI
SİYASET

20 Mart 2024 Çarşamba 17:33

ABDURRAHMAN ALTINSUCU'NUN YENİ YÖNETİM KURULU ONAYLANDI

Ak Parti Tarsus İlçe başkanı Av.Abdurrahman Altınsucu'nun yeni yönetim kurulu onaylandı
17:33
CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç'ın Proje Tanıtım Toplantısı
SİYASET

14 Mart 2024 Perşembe 09:03

CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç'ın Proje Tanıtım Toplantısı

SEÇER''5 YILLIK SÜREÇTE ALİ BOLTAÇ'IN VE TARSUSLULARIN YANINDA OLACAĞIZ''
09:03
MERSİN'İN HİZMETKARI OLMAYA GELİYORUZ”
SİYASET

10 Mart 2024 Pazar 11:18

MERSİN'İN HİZMETKARI OLMAYA GELİYORUZ”

Başkan Serdar Soydan, 100 Projesini kamuoyu ile paylaştı: “100 projemiz ve %100 belediyecilik anlayışımızla harekete geçiyoruz”
11:18