::
20 Nisan 2024 Cumartesi

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

MHP MERSİN MİLLETVEKİLİ BAKİ ŞİMŞEK REGAİP KANDİLİNİ VE ÜÇ AYLARI KUTLADI

MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek üç aylar ve Regaip kandili münasebetiyle yayınladığı mesajda; Bu mübarek gecede semaya açılan ellerin geri çevrilmeyeceğine gönülden inandığını belirterek, Aziz milletimizin , Türk- İslam aleminin Regaip Kandilini içtenlikle ve samimiyetle kutladığını dile getirdi
MHP MERSİN MİLLETVEKİLİ BAKİ ŞİMŞEK REGAİP KANDİLİNİ VE ÜÇ AYLARI KUTLADI
Haber Giriş:
27 Şubat 2020 Perşembe 10:13

MHP Mersin Milletvekili Baki  Şimşek   üç aylar ve Regaip kandili münasebetiyle yayınladığı mesajda; Bu mübarek gecede semaya açılan ellerin geri çevrilmeyeceğine gönülden inandığını belirterek, Aziz milletimizin , Türk- İslam aleminin Regaip Kandilini içtenlikle ve samimiyetle kutladığını dile getirdi.

MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek” Üç aylar Müslümanlar için tövbe etmenin, affın, manevi arınmanın  ve kendini yenilemenin habercisi olan mübarek gün ve geceleri içerisinde barındıran manevi iklimdir. Üç aylar bağışlanma ve rahmet ayıdır. Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed( SAV) "Recep, Allah’ın (CC), Şaban benim ve Ramazan ümmetimin ayıdır. "diyerek üç aylara dikkat çekmiş ve Müslümanların bu aylarda daha çok ibadet etmelerini ve kendilerine çeki düzen vermelerini öğütlemiştir.  27 Şubat Perşembe’yi Cuma’ya bağlayan gece bu mübarek günlerden biri olan Regaip Kandilini kutlayacağız. Ülkemizin zorlu süreçlerden geçtiği bu zor ve kötü günlerde idrak edeceğimiz kandilin ülkemize hayırlar, huzurlar ve mutluluklar getirmesini Cenab-ı Allah’tan diliyor, tüm Türk- İslam aleminin Regaip Kandilini kutluyor, bu kutsal günlerin manevi dirilişe, manevi arınmaya, kardeşliğe , birlik ve beraberliğimizin tesis edilmesine vesile olmasını diliyorum” dedi.

 

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google