::
28 Mart 2024 Perşembe

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek'ten Kadir Gecesi Mesajı

MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek; Kadir Gecesi münasebetiyle yayınladığı mesajında; bu gecenin inananlar için manevi arınma ve temizlenme; insanlık alemi için sevgi ve huzur dolu günlere kavuşmaya vesile olmasını dileyerek , Türk İslam aleminin Kadir gecesini kutladı.
MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek'ten Kadir Gecesi Mesajı
Haber Giriş:
21 Haziran 2017 Çarşamba 23:29

MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek; Kadir  Gecesi münasebetiyle yayınladığı mesajında; bu gecenin  inananlar için manevi arınma ve temizlenme; insanlık alemi için sevgi ve huzur dolu günlere kavuşmaya vesile olmasını  dileyerek , Türk İslam aleminin Kadir gecesini kutladı.

Baki Şimşek “Ramazan, Cenab-ı Hakk’a  yakın olma , Kadir gecesi ise bunun zirvesidir. Kadir gecesi , diğer bütün kutlu zamanların üstünde ve önünde olarak yüce Rabbimizin insanlığa bir rahmet ve  umut kapısı olarak bahşettiği mübarek bir gecedir. Allah (C.C) Kadir gecesini şöyle anlatmaktadır. “ Şüphesiz biz, Kur’an-ı Kadir gecesinde indirdik. Kadir gecesinin ne olduğunu sana bildiren nedir? Kadir gecesi bin aydan daha hayırlıdır. Melekler ve Cebrail, Rabbi’nin izni ile her iş için o gece iner. O, tan yeri ağarana kadar bir esenliktir” Yüce kitabımız Kur’an- Kerim bu kutlu gecede inmeye başlamıştır. Bundan dolayı bu gece esenlik, huzur ve müjdelerle dolu manevi bir zamanın adı ve mesajıdır. Bu gece aşkla kaldırılan ellerin ve adanmışlıkla çarpan kalplerin eşliğinde yapılan duaların kabul görmesini içtenlikte niyaz ediyor, bu düşüncelerle aziz milletimizin ve Türk- İslam aleminin mübarek Kadir gecesini kutluyorum. “ dedi.(kaynak:MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek)

Paylaş:  Facebook Twitter Google