::
18 Nisan 2024 Perşembe

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

MHP Mersin milletvekili Baki Şimşek Teşekkür ziyaretinde bulundu

24 Haziranda Yapılan 27. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde MHP 'den Mersin Milletvekili seçilen Baki Şimşek , Tarsus Ticaret Borsası Yönetimi ve Meclisine teşekkür ziyaretinde bulundu.
MHP Mersin milletvekili Baki Şimşek Teşekkür ziyaretinde bulundu
Haber Giriş:
17 Ağustos 2018 Cuma 09:10

24 Haziranda Yapılan 27. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde MHP 'den Mersin Milletvekili seçilen Baki Şimşek , Tarsus Ticaret Borsası Yönetimi ve Meclisine teşekkür ziyaretinde bulundu.

 

Milletvekili Baki Şimşek, Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya ve Meclisinin kentin ekonomisinin gelişmesi noktasında elinden geleni fazlasıyla yerine getirdiğini belirterek "Son zamanlarda Ülkemiz zor bir süreçten geçiyor, bu süreçten geçerken Türkiye'de ki bir çok oda ve borsa başkanlarının birlik ve beraberlik mesajları vermesi ve buna da Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Sayın Kaya ve Meclisinin desteklemesi bizleri mutlu ediyor. Bu bağlamda kendilerine ayrıca teşekkür ediyorum." dedi. Milletvekili Şimşek sözlerini şu ifadeleri ile devam etti.

 

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can ise, Türkiye'nin geçmişte olduğu gibi bugünde bir kuşatma altında olduğunu bu kuşatmayı da birlik ve beraberlik içinde çözüme kavuşturulması noktasında herkese büyük görevler düştüğünü belirterek, Tarsus'a yapılan yatırımlar hakkında fikir alışverişinde bulundu.

 

Yaşanan ekonomi ile ilgili  ve  diğer konularda görüş alışverişinde bulunulan nezaket ziyaretinde başkan Murat Kaya şahsı ve Borsa Meclisi adına duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Milletvekili Baki Şimşek'e başarılı çalışmalarının devamını dileyerek teşekkür etti. Şu an içinde bulunulan durumdan üretim ve ihracatla aşılabileceğinin altı çizilen ziyarette Başkan Murat Kaya, " Ülkemizin bu durumu kısa sürede atlatarak gelişmesine ve  büyümesine inancımız tamdır. Bulunulan durumda yerli ürünlerimize değer verilmesi, üretilmesi, tüketilmesi vatandaşlık görevimizdir.    " diyerek , " Tüm vatandaşlarımızın bu duyarlılığa, önceliğe sahip olmasını beklemekteyiz" ifadesini de sözlerine ekledi.

 

Açıklanan ekonomik programın hedefleri ve alınmakta olan önlemlerin başarısı için iş dünyası olarak desteğimiz  tamdır. diyen Başkan Murat Kaya, "Tarım ürünlerimizin üretimi ve ticaretinde ithal ettiğimiz tarım ürünlerinin yerine ülkemizdeki tarımsal üretimi teşvik edecek yöntemleri, kaynakları kullanarak cari açığın azalmasına katkı sağlayacağımızı düşünüyorum. Gün birlik , beraberlik günüdür. Gün çalışmak, daha çok çalışmak günüdür. " dedi.

 

Ziyarette MHP İlçe Başkanı Ertuğrul Bodur, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Bağrık , Borsa Meclis Başkan Yardımcıları Fatma Temel, Ramazan Bozdağ ile Yönetim ve meclis üyeleri hazır bulundu.

 

Ziyaretin ardından Milletvekili Baki Şimşek'e tablo hediye edildi.(kaynak:Tarsus Ticaret Borsası)

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google