::
28 Mart 2024 Perşembe

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

MHP Mersin Milletvekili hemşehrimiz Baki Şimşek

Söz Verilen Hizmetlerin Takipçisiyim
MHP Mersin Milletvekili hemşehrimiz Baki Şimşek
Haber Giriş:
03 Ocak 2018 Çarşamba 15:46

MHP Mersin Milletvekili hemşehrimiz Baki Şimşek, Mecliste kürsüye her çıktığında Tarsus’un  ve bölgenin sorunlarını dile getiren bir Milletvekili olarak dikkati çekiyor.

Şimşek, beraberinde MHP ilçe başkanı Ertuğrul Bodur ile birlikte gazetemizi ziyaret ederek, kurucumuz Mustafa Erdoğan ve Yazı işleri müdürümüz Ahmet Can Erdoğan’la görüştü.

Bölgemizin Ankara’da sesi olan Şimşek “Tarsus’un Sahil Bandı projesi, Havaalanı inşaatı, yeni Devlet Hastanesi yapımı, Pamukluk barajı ,Tarsus Üniversitesinin açılması gibi konularda  hükümet söz verdi. Bu sözlerin takipçisi oluyoruz,mecliste her kürsüye çıktığımda bunları dile getiriyorum.Bu konularını muhataplarına ezberletiyorum.genelde Mersin Özelde Tarsus’la ilgili değinmediğim konu yok.” dedi.

Gazetemiz kurucusu Mustafa Erdoğan da “Mecliste Mersin’in 11 milletvekili var. Biz Baki beyin çalışmalarını Meclisteki konuşmalarını takip ediyoruz. Mecliste  Baki Şimşek  gibi 10  tane daha milletvekilimiz var. Keşke hepsi Şimşek gibi sorunlarımızı dile getirseler. O zaman sorunlarımız daha kolay çözülür. Baki Beyin her hafta  Özelde Tarsus’un genelde Mersin’in ve sorunlarını   kürsüden dile getirmesi önemli. Tarsus’un sorunları diz boyu. Baki Şimşek’ten başka hiçbir milletvekili Tarsus’un ana sorunlarını dile getirmiyor. Tarsus ve Mersin’in tüm sorunlarını dile getirdiğiniz için size teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google
ABDURRAHMAN ALTINSUCU'NUN YENİ YÖNETİM KURULU ONAYLANDI
SİYASET

20 Mart 2024 Çarşamba 17:33

ABDURRAHMAN ALTINSUCU'NUN YENİ YÖNETİM KURULU ONAYLANDI

Ak Parti Tarsus İlçe başkanı Av.Abdurrahman Altınsucu'nun yeni yönetim kurulu onaylandı
17:33
CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç'ın Proje Tanıtım Toplantısı
SİYASET

14 Mart 2024 Perşembe 09:03

CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç'ın Proje Tanıtım Toplantısı

SEÇER''5 YILLIK SÜREÇTE ALİ BOLTAÇ'IN VE TARSUSLULARIN YANINDA OLACAĞIZ''
09:03
MERSİN'İN HİZMETKARI OLMAYA GELİYORUZ”
SİYASET

10 Mart 2024 Pazar 11:18

MERSİN'İN HİZMETKARI OLMAYA GELİYORUZ”

Başkan Serdar Soydan, 100 Projesini kamuoyu ile paylaştı: “100 projemiz ve %100 belediyecilik anlayışımızla harekete geçiyoruz”
11:18