::
20 Nisan 2024 Cumartesi

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

MHP Tarsus Belediyesi Meclis üyesi Mustafa Yavuz

MHP Tarsus Belediyesi Meclis üyesi Mustafa Yavuz, ‘'Huzurun ve hizmetlerin devamı için ''Tarsus'ta Şevket Can'ı Mersin'de Hamit Tuna'yı seçmeliyiz.''dedi
MHP Tarsus Belediyesi Meclis üyesi Mustafa Yavuz
Haber Giriş:
22 Mart 2019 Cuma 09:33

MHP  Tarsus Belediyesi Meclis üyesi Mustafa Yavuz, ‘’Huzurun ve hizmetlerin devamı için "Tarsus'ta Şevket Can'ı Mersin'de Hamit Tuna'yı seçmeliyiz.’’dedi.

Yavuz,yaptığı yazılı açıklamada  yeni dönemde aday olmadığını, ancak  Cumhur adayı ittifak adayları Hamit Tuna ve Şevket Can’ı desteklediğini katdetti.

 

Yavuz, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

 “Yerel seçimlere 10 gün kaldı. Allah'ın izni ile şehrimizde huzur devam edecektir.

Tarsus'lular olarak 25 yıldır marka bir kentte huzur içinde yaşamaya alıştık. Özellikli, ayrıcalıklı ve maneviyatlı bir şehirde huşu içinde yaşamaya alıştık.

10 bin yıllık geçmişi olan ülkemizdeki tek peygamber kabrinin bulunduğu şehirde bereket içinde yaşamaya alıştık.Yüce mevlamızın yüce kitabımızda yer verdiği Eshab-ı Kehf in şehrinde barış içinde yaşamaya alıştık. İlklerin şehri medeniyetler beşiği Tarsus'ta kardeşçe yaşamaya alıştık.

Bu huzuru bizlere sağlayan yetkililerimize Teşekkür ediyoruz.

Şehrimize sayısız hizmetler yaparak kentimizi mükemmellik ödüllü bir dünya kenti olmasında emeği geçen eski yöneticilerimiz başta olmak üzere mevcut belediye başkanı Şevket Can beye meclis üyelerine, müdür ve personellerimize teşekkürler ediyoruz. Bu mübarek şehire kim bir hizmet yapmış ise Allah onlardan razı olsun.

Tarsus’ta 30 yıldır ticaret yapıyorum ve Tarsus'a yapılan hizmetleri taktirle karşılıyorum. Belediyecilik zor ama kutsal bir iş. Beş yıl önce şahsıma yol arkadaşlığı teklif ederek listesinde yer veren Şevket Can beyle 5 yıl Tarsus'a hizmet etmek nasip oldu. Bu anlamlı yol arkadaşlığı için Can başkana teşekkür ediyorum. 5 yıllık görevimiz bitiyor ancak desteğimiz devam ediyor.  Görev süremiz içinde birbirinden değerli meclis üyesi ve belediye personeli arkadaşlarımız oldu. Hepsinden haklarını helal etmelerini rica ediyorum.

Can başkanla 5 yıl çalıştık. Kendisini yakından tanıdık. Belediyecilik hususunda şuan alternatifi yoktur.

Yalanı dolanı olmayan dürüst ve çalışkan bir başkandır.

Hizmet yaparken ayrım yapmayan tecrübeli şehrin eksiklerini bilen pratik çözüm üreten bir başkandır.

‘Kar yağmadan kara yerin kıymeti bilinmez’ derler.

Var olan değerlerimize ve huzurumuza sahip çıkmalıyız. Belediyemiz tecrübeli bir başkana, deneyimli bir kadroya sahiptir. Yetişmiş kalifiye insan bulmak zordur. Pardon deme lüksümüz yoktur.

Huzurun ve hizmetlerin devamı için "Tarsus'ta Şevket Can'ı Mersin'de Hamit Tuna'yı seçmeliyiz" diyor, hepinize saygılar sunuyorum.” (HABER MERKEZİ)

 

 

 

 

 

 

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google
ABDURRAHMAN ALTINSUCU'NUN YENİ YÖNETİM KURULU ONAYLANDI
SİYASET

20 Mart 2024 Çarşamba 17:33

ABDURRAHMAN ALTINSUCU'NUN YENİ YÖNETİM KURULU ONAYLANDI

Ak Parti Tarsus İlçe başkanı Av.Abdurrahman Altınsucu'nun yeni yönetim kurulu onaylandı
17:33
CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç'ın Proje Tanıtım Toplantısı
SİYASET

14 Mart 2024 Perşembe 09:03

CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç'ın Proje Tanıtım Toplantısı

SEÇER''5 YILLIK SÜREÇTE ALİ BOLTAÇ'IN VE TARSUSLULARIN YANINDA OLACAĞIZ''
09:03
MERSİN'İN HİZMETKARI OLMAYA GELİYORUZ”
SİYASET

10 Mart 2024 Pazar 11:18

MERSİN'İN HİZMETKARI OLMAYA GELİYORUZ”

Başkan Serdar Soydan, 100 Projesini kamuoyu ile paylaştı: “100 projemiz ve %100 belediyecilik anlayışımızla harekete geçiyoruz”
11:18