::
20 Nisan 2024 Cumartesi

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

MHP'li Belediye Başkanlarından Bahçeli'ye Ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, Mersin'in yerel seçimlerde çok önemli bir başarıya imza attığını söyledi.
MHP'li Belediye Başkanlarından Bahçeli'ye Ziyaret
Haber Giriş:
07 Nisan 2014 Pazartesi 18:47

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, Mersin’in yerel seçimlerde çok önemli bir başarıya imza attığını söyledi.

MHP’nin merhum Genel Başkanı Başbuğ Alparslan Türkeş’in vefatının 17. yılı dolayısıyla Ankara’daki anıt mezarı başındaki törenlere katılan Mersin’deki MHP’li belediye başkanları daha sonra MHP Genel Merkezine çıktı.

Burada Genel Başkan Yardımcıları Şefkat Çetin, Oktay Öztürk ve Sadir Durmaz, Genel Sekreter İsmet Büyükataman’ı ziyaret eden Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna,  Çamlıyayla Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı, Bozyazı Belediye Başkanı Mehmet Ballı, Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel, Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, Mersin İl Başkanı Sebahattin Kılıç, Tarsus ilçe Başkanı Ertuğrul Bodur, Mersin İl Başkan yardımcıları MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’yi de ziyaret etti.

Mersin heyetini toplantı salonunda ağırlayan Genel Başkan Bahçeli, Mersinlilere yerel seçimlerde gösterdiği başarıdan dolayı teşekkür etti.

Bahçeli, “Yüzümüzü güldürdünüz. Arkadaşlarımıza yüksek moral verdiniz. Mersin’de çok önemli bir başarıya imza attınız. Hepiniz bölgenizde belediyecilikte örnek bir duruşu sergilediniz. Bundan sonra da aynı başarıyı sergileyeceğinize inancım tamdır. Hepinizi tebrik ediyor ve başarılar diliyorum. Allah yardımcınız olsun” dedi.

Bahçeli, yaklaşık bir saat süren toplantıda Mersin heyetine ülke gündemi ile ilgili açıklamalarda bulunarak, başarılar diledi.

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google
Diğer Fotoğraflar