::
28 Mart 2024 Perşembe

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Midesini küçültmek için Almanya'dan geldi

Almanya'da yaşayan Özlem Bekdemir, mide küçültme ameliyatı için Avrupa'daki doktorlar yerine Medical Park Tarsus Hastanesi'nde görev yapan Op. Dr. Erdal Cücük'ü tercih etti Medical Park Tarsus Hastanesi'ndeki doktorlar, Avrupa'da yaşayan gurbetçilerin tercihi olmaya devam ediyor.
Midesini küçültmek için Almanya'dan geldi
Haber Giriş:
13 Nisan 2017 Perşembe 11:05

 

Almanya’da yaşayan Özlem Bekdemir, mide küçültme ameliyatı için Avrupa’daki doktorlar yerine Medical Park Tarsus Hastanesi’nde görev yapan Op. Dr. Erdal Cücük’ü tercih etti

Medical Park Tarsus Hastanesi’ndeki doktorlar, Avrupa’da yaşayan gurbetçilerin tercihi olmaya devam ediyor.

 

Türkiye’de ve Avrupa’da Midesini küçültme ameliyatların merkezi Medical Park oldu

 

Medical Park Tarsus hastanesi’nden yapılan yazılı açıklamaya göre Bu kez, Almanya’nın Stutgart kentinde yaşayan ve bir gıda firmasında pazarlamacı olarak çalışan Özlem Bekdemir (36), mide küçültme (tüp mide) ameliyatı için Tarsus’a geldi. Ameliyatı, mide küçültme operasyonları konusundaki deneyimleriyle tanınan Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Erdal Cücük gerçekleştirdi.

 

Geçtiğimiz Ocak ayında Adanalı bir arkadaşıyla birlikte tatil için Adana’ya gelen evli ve 1 çocuk annesi Özlem Bekdemir, Op. Dr. Erdal Cücük’ün ameliyat ettiği ve kilo sorunundan kurtulmuş 2 kişiyle tanıştı. Kendisi de uzun yıllardır 100-110 kilonun altına düşmeyen Bekdemir, tanıştığı kişilerin olumlu değerlendirmelerini dikkate aldı ve Almanya’ya döndüğünde bu kez internet üzerinden araştırma yaptı. Op. Dr. Cücük’ün başka hastalarıyla da iletişim kuran Özlem Bekdemir, operasyona karar verdi.

Özlem Bekdemir’in ameliyatı, Medical Park Tarsus Hastanesi’nde Op. Dr. Erdal Cücük ve ekibi tarafından gerçekleştirildi. Kısa sürede yürümeye başlayan Özlem Bekdemir, kendisini çok iyi hissettiğini söyledi. Kilolarından kurtulmak için sabırsızlandığını belirten Bekdemir, “Kendimi bildim bileli diyet yaparım ama hiç zayıflayamadım. Kendimle barışık değildim. Dışarı çıkarken üzerime giyecek giysi bulamıyordum. Zayıflayınca mağazalara gidip, zayıf insanların giydiği giysilerden alacağım” dedi.

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google
Başhekim Direk'den TSO'ya ziyaret
SAĞLIK

29 Eylül 2023 Cuma 13:28

Başhekim Direk'den TSO'ya ziyaret

13:28
PROF.DR DENİZ ULAŞ'DAN ÜCRETSİZ MUAYENE
SAĞLIK

22 Şubat 2023 Çarşamba 19:21

PROF.DR DENİZ ULAŞ'DAN ÜCRETSİZ MUAYENE

19:21
TARSUS BELEDİYESİ TARAFINDAN DÜZENLENDİ
SAĞLIK

29 Aralık 2022 Perşembe 13:30

TARSUS BELEDİYESİ TARAFINDAN DÜZENLENDİ

TARSUS BELEDİYESİ TARAFINDAN 4. İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ SEMPOZYUMU YAPILDI
13:30
YENİ TARSUS DEVLET HASTANESİNE ANJİYO ÜNİTESİ
16:47
Acehan'dan Organ ve Doku Bağışı Haftası mesajı
11:17