::
18 Nisan 2024 Perşembe

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

MİLLETVEKİLİ ŞİMŞEK'TEN, TARSUSLU ÇİFTÇİLERE ‘GEÇMİŞ OLSUN' ZİYARETİ

MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, geçen hafta yağan şiddetli yağışlardan dolayı arazileri sulan altında kalan Tarsuslu çiftçilere ‘geçmiş olsun' ziyaretinde bulundu
MİLLETVEKİLİ ŞİMŞEK'TEN, TARSUSLU ÇİFTÇİLERE ‘GEÇMİŞ OLSUN' ZİYARETİ
Haber Giriş:
13 Ocak 2020 Pazartesi 11:33

MHP  Mersin Milletvekili Baki Şimşek, geçen hafta yağan şiddetli yağışlardan dolayı arazileri sulan altında kalan Tarsuslu çiftçilere ‘geçmiş olsun’ ziyaretinde bulundu

Milletvekili Şimşek, MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz ile birlikte ilçeye bağlı Kulak, Özel Bahşiş ve Yeşiltepe Mahallelerini ziyaret ederek, aşırı yağışlardan tarlaları sular altında kalan çiftçilerle görüşerek ‘geçmiş olsun’ dileklerini iletti.

Şimşek, çiftçilerin zararlarının biran önce karşılanması çağrısında bulunurken, konunun Meclis'te de takipçisi olacağının sözünü verdi.

Yaşanan sel felaketin ardından ortaya çıkan durum çok vahim olduğunun altını çizen Şimşek, “Seraların birçoğu yerle bir olmuş durumda. Şiddetli yağışlar sonrası çiftçinin yüzde yüzün üzerinde zararı var. Yaşanan felaketin ardından ortaya çıkan zarar bir an önce karşılanmalı, çiftçimize ekonomik destek verilmelidir. ‘’dedi.

Şimşek, “Burandan bir kez daha ifade etmek isterim ki, sel ve doğal afetler Mersin’in kaderi olmamalı, Mersin kaderiyle baş başa bırakılmamalıdır. Sel felaketi ile ilgili devamlı TBMM Genel Kurulu’nda gündeme getirdiğimiz önlemler alınmalıdır. Şunun altını çizerek belirtmek isterim ki, yaşanan bu felaketin siyaseti yoktur” ifadesini kullandı.

MHP Mersin Milletvekili Şimşek, şiddetli yağışların yol açtığı sel afetiyle sular altına kalan üreticilerimizin zararlarının hasar tespiti yapıldıktan sonra, Tarım ve Orman Bakanına konuyu ileteceğini ve üreticinin mağduriyetinin giderilmesini isteyeceğini sözlerine ekledi.

 

 

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google
ABDURRAHMAN ALTINSUCU'NUN YENİ YÖNETİM KURULU ONAYLANDI
SİYASET

20 Mart 2024 Çarşamba 17:33

ABDURRAHMAN ALTINSUCU'NUN YENİ YÖNETİM KURULU ONAYLANDI

Ak Parti Tarsus İlçe başkanı Av.Abdurrahman Altınsucu'nun yeni yönetim kurulu onaylandı
17:33
CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç'ın Proje Tanıtım Toplantısı
SİYASET

14 Mart 2024 Perşembe 09:03

CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç'ın Proje Tanıtım Toplantısı

SEÇER''5 YILLIK SÜREÇTE ALİ BOLTAÇ'IN VE TARSUSLULARIN YANINDA OLACAĞIZ''
09:03
MERSİN'İN HİZMETKARI OLMAYA GELİYORUZ”
SİYASET

10 Mart 2024 Pazar 11:18

MERSİN'İN HİZMETKARI OLMAYA GELİYORUZ”

Başkan Serdar Soydan, 100 Projesini kamuoyu ile paylaştı: “100 projemiz ve %100 belediyecilik anlayışımızla harekete geçiyoruz”
11:18