::
19 Nisan 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Milletvekili Uzun, Kaymakam Hasan Göç'ü ziyaret etti

AK Parti Mersin Milletvekili ve İçişleri Komisyonu Üyesi Ahmet Tevfik Uzun, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin çalışmalarına ara vermesi nedeniyle Tarsus'a gelerek, Kaymakam Hasan Göç'ü ziyaret etti.
Milletvekili Uzun, Kaymakam Hasan Göç'ü ziyaret etti
Haber Giriş:
07 Mart 2014 Cuma 18:07

AK Parti Mersin Milletvekili ve İçişleri Komisyonu Üyesi Ahmet Tevfik Uzun, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin çalışmalarına ara vermesi nedeniyle Tarsus’a gelerek, Kaymakam Hasan Göç’ü ziyaret etti.

 Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun, Kaymakam Hasan Göç’ü ziyareti sırasında, Tarsus ile ilgili konularda görüşme yaparak fikir alış verişinde bulundu.

Tarsus’a yapılmakta olan devlet yatırımlarının bir kısmının tamamlanarak halkın hizmetine sunulduğunu, bir kısmının ise devam ettiğini belirten Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun, “Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi tamamlanarak hizmete girdi.  Teknolojinin en son versiyonlarının bulunduğu Ağız ve Diş sağlığı Merkezi şehrimizde ciddi anlamda çok büyük bir boşluğun doldurulmasını sağlamıştır.

Maliye Sarayı hizmet binası birkaç ay önce tamamlanarak yine halkın hizmetine sunuldu. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) hizmet binası inşaatı tamamlanmak üzere. Allah izin verirse kısa bir süre sonra SGK hizmet binasını da hep birlikte hizmete açacağız.” dedi.

Tarsus ve Tarsus halkının her türlü hizmete layık olduğunu dile getiren Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun, alt yapı çalışmaları devam eden Kazanlı Tarsus Turizm Bölgesi ve Çukurova havaalanı inşaatının yanı sıra, Yenice'de yapılmakta olan ve Türkiye'nin en büyük lojistik köylerinden biri olan Yenice Lojistik köyün de diğer yatırımlar gibi, bölgenin sosyal, kültürel ve ekonomik yönden kalkınmasına çok önemli katkı sağlayacağını dile getirdi.

 Yapılan, yapılmakta olan ve yapılacak olan yatırımlar ve tesislerle Tarsus'un önümüzdeki süreçte Türkiye'nin cazibe merkezlerinden biri haline geleceğini özellikle vurgulayan Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun, ''Başta Tarsus olmak üzere tüm Mersin bölgemizin ekonomik yönden gelişerek, daha çok kalkınmasını, bölge halkının refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin yükselmesini istiyoruz.Bölgemize yapılan ve yapılacak olan yatırımları herkesin bildiği gibi yakından takip ediyoruz. Bölgemizin hayatın her alanında kalkınması için üzerimize düşeni layıkıyla yerine getirebilmenin manevi gururunu yaşıyoruz. Çünkü biz hizmetin partisiyiz.Doğup, büyüdüğümüz ve yaşadığımız bölgemize ve ülkemize hizmet etmek başlıca görevimizdir. Dün olduğu gibi bugün de barış ve huzurun hakim olduğu Mersin ve Tarsus’umuza hizmet etmeye, halkımızın sorunlarının çözümüne katkıda bulunmaya devam edeceğiz” diye konuştu

Kaymakam Hasan Göç ise, Mersin ve Tarsus’un sorunlarının çözümü konusunda büyük çaba gösteren Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun’un, ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, geçmişi 10 bin yıl öncesine dayanan ve birçok uygarlıklara ev sahipliği yapmış olan Tarsus'un gelişmesi ve kalkınması için ellerinden gelen tüm gayret ve girişimleri gösterdiklerini ifade etti.

Kaymakam Hasan Göç, “Sizlerinde büyük desteği ile Tarsus’a çok güzel devlet yatırımları gelmektedir. Tarsus’un hayatın her alanında gelişip, kalkınması için bizlerde var gücümüzle çalışıp, gayret gösteriyoruz” şeklinde konuştu.

Paylaş:  Facebook Twitter Google