::
19 Nisan 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Milli Eğitim Müdürü Metin, okul ziyaretlerini sürdürüyor

Tarsus Milli Eğitim Müdürü Mehmet Metin, okul ziyaretleri kapsamında Çamalan Şehit Burhan Yıldırım İlk/Ortaokulu, Ömer Cırık İlk/Ortaokulu, Zekeriya Çayan İlk/Ortaokulu, Beydeğirmeni İlk/Ortaokulu ve Beylice Şehit Piyade Başçavuş Faruk Kaya İlk/Ortaokulu´nu ziyaret etti.
Milli Eğitim Müdürü Metin, okul ziyaretlerini sürdürüyor
Haber Giriş:
15 Şubat 2019 Cuma 09:34

Tarsus Milli Eğitim Müdürü Mehmet Metin, okul ziyaretleri kapsamında  Çamalan Şehit Burhan Yıldırım İlk/Ortaokulu, Ömer Cırık İlk/Ortaokulu, Zekeriya Çayan İlk/Ortaokulu, Beydeğirmeni İlk/Ortaokulu ve Beylice Şehit Piyade Başçavuş Faruk Kaya İlk/Ortaokulu´nu  ziyaret etti.

Öğrencilerle yakından ilgilenen Metin, öğrencilerin derslerine iştirak ederek minik öğrencilerle sohbet etti, okul idarecileri ve öğretmenleriyle bir araya geldi.Ziyaretinde yapılan çalışmalar hakkında okul idarecilerinden bilgiler alan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Metin, öğrenci ve öğretmenler için eğitimdeki kalitenin artması adına her zaman destek olacaklarını belirterek “Bizim için çocuklarımızın temel eğitiminde güzel sağlıklı eğitim görmeleri çok önemlidir. Çocuklarımız bizlerin yarınlarıdır. Gelecekte her biri ülkemizin çeşitli aşamalarında hizmet vererek, faydalı birer birey olacaklardır inşallah. Bizler öğretmen ve öğrencilerimize hizmet sunarken, karşılığında emek, özveri ve başarı bekliyoruz.” dedi.

 

Öğrencilerin ve okulların sorunlarını tespit ederek hızlı çözüm üretilmesini çok önemsediğini ifade eden Metin, haftalık okul ziyaretlerine devam edeceğini belirtti.(HABER MERKEZİ)

 


 

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google
NİHAYET KÜLTÜR MERKEZİNE NEŞTER VURULDU
KÜLTÜR - EĞİTİM

06 Aralık 2023 Çarşamba 11:30

NİHAYET KÜLTÜR MERKEZİNE NEŞTER VURULDU

Sürekli yayınlarımızdan sonra 5 yıldır kaderiyle başbaşa ve can çekişen hasta gibi atıl bırakılan ve gözgörgüsü olan 75.Yıl Kültür Kültür Merkezine nihayet Tarsus Belediyesince neşter vurularak tadilat işlemleri başlatıldı.
11:30
Mersin ''2. Uluslararası Tarsus Festivali'ne Hazır
KÜLTÜR - EĞİTİM

07 Kasım 2023 Salı 17:46

Mersin ''2. Uluslararası Tarsus Festivali'ne Hazır

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından, geçtiğimiz yıl ‘Kleopatra' teması ile ilki düzenlenen Uluslararası Tarsus Festivali, bu yıl da ‘Şahmeran Yılı' teması ile gerçekleştirilecek
17:46