::
20 Nisan 2024 Cumartesi

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Miniklerin Sergisi Açıldı

Kerime Özkul Anaokulu yıl sonu sergisi kaymakam Yüksel Ünal'ın katılımıyla açıldı
Miniklerin Sergisi Açıldı
Haber Giriş:
24 Mayıs 2017 Çarşamba 17:43

Kerime Özkul Anaokulu yıl sonu sergisi kaymakam Yüksel Ünal’ın katılımıyla açıldı

Tarsu AVM’de gerçekleştirilen açılş törenine Kaymakam Ünal’ın yanı sıra Milli Eğitim şube müdürü Mustafa Antepioğlu,Miktad çam,Eğitim Bir sen Tarsus şube başkanı  Hüsamettin Aktaş,Atatürk İlkokulu müdürü Mehmet Okur, Saime Özçürümez İlkokulu/ortaokulu müdürü Salim Hikmet Ünüvar,Mehmet Akif Ersoy ortaokulu müdürü İsmail Bahadır Çetin,bazı okul müdürleri,öğretmenler,veliler ve öğrenciler katıldı.

Okul müdürü Gürsel Türhan,açılışta şu ifadelere yer verdi:

‘’Ben bir ilkokulun başarısının çözdüğü testlerle değil kazandırdığı davranışlarla  ve yaptığı sosyal etkinliklerle ölçülmesi gerektiğini düşünenlerdenim.

Bu çocuklarımız kayıt için okulumuza geldiklerinde ‘Hoşgeldiniz,  benim adım Gürsel, senin adın ne’ dediğimde ya omuzunu kaldırıp başını eğiyor, yada  annesinin arkasına geçip saklanıyordu.
Biz o noktadan aldığımız çocukları bugün özgüveni gelişmiş, kendini ifade edebilen, bu gördüğünüz etkinlikleri yapabilen çocuklara dönüştürebildiysek ne mutlu bizlere.

Ben sergimiz için emek harcayan öğretmenlerimize, stajyerlerimize, öğrencilerimize, velilerimize teşekkür ediyorum. Ellerinize sağlık diyorum.

Başta kaymakamım, Milli Eğitim müdürüm, şube müdürüm, sendika başkanım olmak üzere sergimizi onurlandıran tüm misafirlerimize teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum.’’

Anasınıf öğretmenleri  Ayşe Terzioğlu Çıkma ile Derya Alkaç nezaretinde 53 öğrencin yaptığı başta resim olmak üzere el işleri Tarsu AVM’de görülebilir.

Paylaş:  Facebook Twitter Google