::
29 Mart 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

MOBİLYA ÜRETİMİNDE KISA ZAMANDA UZUN YOL ALINDI

Mersin Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı Kent Estetiği ve Projeler Şube Müdürlüğü bünyesinde üretilen bank, kamelya, çöp kovası ve saksı gibi mobilyaların üretiminde ciddi yol kat edildi
MOBİLYA ÜRETİMİNDE KISA ZAMANDA UZUN YOL ALINDI
Haber Giriş:
14 Eylül 2019 Cumartesi 11:30

Mersin Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı Kent Estetiği ve Projeler Şube Müdürlüğü bünyesinde üretilen bank, kamelya, çöp kovası ve saksı gibi mobilyaların üretiminde ciddi yol kat edildi Üretildikçe ihtiyaç duyulan noktalara sürekli montajı yapılan mobilyalar, usta eller tarafından özenle hazırlanıyor. 

Tasarruf tedbirleri çerçevesinde kaynaklarını verimli kullanmayı amaçlayan Büyükşehir Belediyesi, park, bahçe, sağlık ocağı ve karakol gibi şehrin birçok noktasında farklı ihtiyaçları karşılayan kent mobilyalarını birçok noktada vatandaşların beğenisine sunmaya devam ediyor. Yapımı hızla devam eden ve artarak ihtiyaçları karşılayıp, kent estetiğinde iyileştirme sağlamak amacıyla üretilen mobilyalar, usta eller tarafından büyük emeklerle hazırlanıyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in tasarruf tedbirleri doğrultusunda verdiği talimatlarla israfa yol açacak harcamaların önüne geçilirken, Büyükşehir Belediyesi’ne ait kaynakların da verimli kullanımına büyük özen gösteriliyor.

Bu çerçevede, Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hazırlanan mobilyalarda, tasarruf tedbirlerinin uygulandığı dönemde ciddi adımlar atıldı. Son 5 ayda şoför ve montajcının da dahil olduğu 6 kişilik deneyimli ve çalışkan ekiple yaklaşık 500 bank, 30 kamelya, 40 piknik masası, çeşitli ebatlarda 100 saksı, 350 çöp kovası, 300 metre kadar çit korkuluk ve çeşitli ofis mobilyaları üretilip montajı yapıldı.

Paylaş:  Facebook Twitter Google
MAHMUT TAT ''TARSUS İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ''
GÜNCEL

27 Mart 2024 Çarşamba 10:14

MAHMUT TAT ''TARSUS İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ''

Cumhur İttifakı Tarsus Belediye Başkan adayı inşaat mühendisi Mahmut Tat, seçimi kazandıkları takdirde yapacağı ilk işi söyledi
10:14
SOYDAN İLE TAT FERAHİM ŞALVUZ VE ATATÜRK
GÜNCEL

27 Mart 2024 Çarşamba 09:56

SOYDAN İLE TAT FERAHİM ŞALVUZ VE ATATÜRK

MAHALLESİ'NDE VATANDAŞLARLA KUCAKLAŞTI,BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
09:56
MAHMUT TAT'TAN ESNAF ZİYARETİ
GÜNCEL

25 Mart 2024 Pazartesi 11:29

MAHMUT TAT'TAN ESNAF ZİYARETİ

11:29