::
19 Nisan 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Müdür Kalaycı Başarılı Öğrencileri Ödüllendirdi

Tarsus Milli Eğitim müdürü Mehmet Kalaycı, bu yıl 49.su düzenlenen TUBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması'nda dereceye giren okul öğrencileri, kabul etti.
Müdür Kalaycı Başarılı Öğrencileri Ödüllendirdi
Haber Giriş:
26 Mart 2018 Pazartesi 09:14

Tarsus Milli Eğitim müdürü Mehmet Kalaycı, bu yıl 49.su düzenlenen TUBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması’nda dereceye giren okul öğrencileri, kabul etti.

Yarışmada dereceye giren öğrencileri tebrik eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kalaycı “Yarışmaya katılanların başarılı olduğunu dile getirerek, bundan sonra da çalışmalara devam edilmesi gerektiğini vurguladı.

Kalaycı “ Siz bu işe gönül veren genç beyinler, ülkemizin geleceği olacaksınız. Ödüle layık görülen öğrencilerin dünya çapında ses getirecek çalışmalar yapacaklarına inanıyoruz. Bugün başladığınız yolu bundan sonra da devam ettirmenizi diliyorum. Bundan sonraki hayatınızda da tabi ki liseden sonra üniversiteye gideceksiniz, sonra da yolunuzu çizeceksiniz. Umarım içinizden çok sayıda bilim insanları çıkacak ve ülkemizin geleceği sizler üzerine bina olacak. Gelişen ve büyük Türkiye’nin inşasını sizler gerçekleştireceksiniz. Bugün çıktığınız yolda alacağınız sonuç sizi etkilemesin. Büyük icatların genellikle çok fazla deneme ve başarısızlıktan sonra yılmayan kişiler tarafından gerçekleştirildiğini unutmayın. Siz de yılmayın, bundan sonra da çalışmalarınıza devam edin" diye konuştu.

Kalaycı,öğrencilere plaketlerini takdim etti.(kaynak:Tarsus Milli Eğitim müdürlüğü)

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google