::
28 Mart 2024 Perşembe

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

MÜFTÜ ERENAY TARSUS'A VEDA ETTİ

Mersin Erdemli İlçesine tayini çıkan Müftü Dr. Hayri Erenay için veda programı düzenlendi.
MÜFTÜ ERENAY TARSUS'A VEDA ETTİ
Haber Giriş:
23 Mart 2019 Cumartesi 10:15

Mersin Erdemli  İlçesine tayini çıkan Müftü Dr. Hayri Erenay için veda programı düzenlendi.

Tarsus Kubatpaşa Medresesinde düzenlenen programa; Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Tarsus Kaymakamı Yüksel Ünal, Mersin Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, STK Temsilcileri ile Tarsus Müftülüğü bünyesinde hizmet veren tüm personel katıldı.

Müftü Erenay, “Hakkınızı helal etmenizi ve dualarınızı bizlerden esirgememenizi istirham ediyorum. Kuruluşumuza ve kurtuluşumuza beşiklik yapmış bu cennet şehrimizin güzel insanlarının sıhhati, saadeti, selameti, birliği, dirliği, kardeşliği, huzuru, sükûnu ve onuru için ömrümün sonuna kadar dua da bulunacağımı belirtiyor, Tarsus'u ve Tarsus’luları en kalbi duygularımla selamlıyor,  Allah’a ısmarladık diyorum” dedi.

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Mersin Milletvekili Baki Şimşek birer konuşma yaparak duygu ve düşüncelerini paylaştı.

Tarsus Kaymakamı Yüksel Ünal hizmetlerinden dolayı Dr. Hayri Erenay’a teşekkür ederek; “ Vedalar her zaman hüzünlüdür. Böyle dolu dolu yaşayıp, hizmet eden, dolu dolu insanların kalbine giren insanın vedası çok daha hüzünlü oluyor. Ancak devlet memurluğunda gelmek olduğu gibi gitmek de var. Vedalar olmasaydı başlangıçlarda olamazdı. Biz Tarsus olarak çok önemli bir değerimizi kaybediyoruz. Müftü Bey sabah namazı çalışmalarını bize öğretti. Gençlik ve aile çalışmalarını, öğrencilere yönelik projelerini, 4-6 yaş Kuran Kurslarını duyurdu. En önemlisi Tarsus’a dev bir öğrenci yurdu kazandırdı. Burada dolu dolu 5 yıl geçirdi. Yaptığımız iş ne olursa olsun Allah yaptığımız işlerin hakkını verebilmeyi bizlere nasip etsin.  Herkes yaptığı işin hakkını verirse her şey daha iyi olacaktır. Biz Müftü beyi yaptığı işin hakkını veren olarak tanıdık ve öyle devam edeceğiz.

Mersin’in en güzel ilçelerinden birime gidiyor. Yolu ve bahtı açık olsun. Biz ondan razıyız. Bu kalabalık ta ona olan vefayı göstermiş oldu. Kendisine ve ailesine bundan sonraki yaşamında sağlık, mutluluk ve huzur diliyorum. Her şey gönlünce olsun”diye konuştu.

 

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google