::
20 Nisan 2024 Cumartesi

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Muhittin Pamuk, Ağrı Gazisinin düğününe katıldı

Başkan Pamuk, Ağrı Gazisi Uzman Çavuş Sedat Şahin'in düğün merasimine katılarak çiftin mutluluğuna ortak oldu, davetlilerle birlikte halay çekti
Muhittin Pamuk, Ağrı Gazisinin düğününe katıldı
Haber Giriş:
04 Eylül 2018 Salı 09:30

Başkan Pamuk, Ağrı Gazisi Uzman Çavuş Sedat Şahin’in düğün merasimine katılarak çiftin mutluluğuna ortak oldu, davetlilerle birlikte halay çekti.

Akdeniz Belediye Başkanı Muhittin Pamuk, Ağrı’nın Tendürek Dağı kırsalında geçen yıl terör örgütüne yönelik Jandarma Özel Harekat Timi’nin gerçekleştirdiği operasyon sırasında yaralanıp Gazi olan Uzman Çavuş Sedat Şahin’in, hafta sonu gerçekleşen düğün törenine katılarak çiftin sevinç ve mutluluğunu paylaştı.

Toroslar İlçesine bağlı Portakal Mahallesi’nde bulunan bir düğün salonunda gerçekleşen merasime, Akdeniz Belediye Başkanı Muhittin Pamuk’un yanı sıra, AK Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan, AK Parti Akdeniz İlçe Başkanı Zafer Şahin Özturan, gelin ve damadın ailesi ve yakınları ile çok sayıda davetli katıldı.

Başkan Pamuk; Puğkaracadağ Mahallesi Muhtarı Ahmet Güzle’nin de yeğeni olan Gazi Sedat Şahin’in düğününde halay çekti, çiftin sevinç ve mutluluğuna ortak oldu. 

Ağrı Gazisi Sedat Şahin, eşi ve çiftin yakınları da en mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayıp sevinç ve heyecanlarını paylaşan Başkan Pamuk'a teşekkür ettiler.

Duygusal anların yaşandığı düğünün takı töreni sırasında da genç çifte hediyelerini takdim eden Başkan Muhittin Pamuk, Ağrı Gazisi Sedat Şahin ve eşini tebrik etti, ömür boyu mutluluk ve sağlık dileklerinde bulundu.(kaynak:Akdeniz Belediyesi)

 

 

 

 

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google