::
29 Mart 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

MUHTARLARIMIZA BİR MAAŞ DESTEK VERELİM

Mersin MHP Milletvekili Baki ŞİMŞEK TBMM Genel Kurulunda söz aldı. Milletvekili Şimşek konuşmasında ; “coronavirüs salgını nedeniyle muhtarların vatandaş ve devlet arasında bir köprü görevi üstlendiğini ve bu özverileri nedeniyle bir maaş destek verilmesi gerektiğini” vurguladı
MUHTARLARIMIZA BİR MAAŞ DESTEK VERELİM
Haber Giriş:
17 Nisan 2020 Cuma 10:39

Mersin MHP Milletvekili Baki ŞİMŞEK TBMM Genel Kurulunda söz aldı. Milletvekili Şimşek konuşmasında  ; “coronavirüs salgını nedeniyle muhtarların vatandaş ve devlet arasında bir köprü görevi üstlendiğini ve bu özverileri nedeniyle bir maaş destek verilmesi gerektiğini” vurguladı.

Milletvekili Şimşek konuşmasının devamında; “ Muhtarlarımız vatandaşlar ile devlet kurumlarımız arasında bir köprü görevi görmektedirler. Özellikle bu corona salgını başladığı günden bu tarafa, gerek kaymakamlıklar gerek Emniyet güçlerimiz ile vatandaşlarımız arasında her türlü iletişimi sağlayan köy ve mahalle muhtarlarımız vardır. Bunlar, gün geliyor, kırsal mahallelerden kaymakamlıklara vatandaşın erzak yardımları için, sağlık problemleri için, ilaç yardımları için bir günde belki birkaç defa şehre gidip gelmek zorunda kalıyorlar ve vatandaşlarımızın her türlü sorununa yardımcı olmaya çalışıyorlar.

    Buradan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına çağrı yapmak istiyorum: Vatandaşlarımıza yapılmış olan sosyal yardımlar gibi muhtarlarımıza da en az birer maaş tutarından az olmamak üzere ekonomik bir destek verilmesini talep ediyorum.

    Başta Mersin'deki 800 muhtarımız olmak üzere emeği geçen bütün muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Aç, açıkta kalan bütün vatandaşlarımızın derdine, dermanına yetişmeye çalışıyorlar ve kırsal mahallelerdeki eczanelere ulaşamayan vatandaşlarımıza  maske dağıtımının muhtarlarımız aracılığıyla yapılmasını talep ediyor, saygılar sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Paylaş:  Facebook Twitter Google
MAHMUT TAT ''TARSUS İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ''
GÜNCEL

27 Mart 2024 Çarşamba 10:14

MAHMUT TAT ''TARSUS İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ''

Cumhur İttifakı Tarsus Belediye Başkan adayı inşaat mühendisi Mahmut Tat, seçimi kazandıkları takdirde yapacağı ilk işi söyledi
10:14
SOYDAN İLE TAT FERAHİM ŞALVUZ VE ATATÜRK
GÜNCEL

27 Mart 2024 Çarşamba 09:56

SOYDAN İLE TAT FERAHİM ŞALVUZ VE ATATÜRK

MAHALLESİ'NDE VATANDAŞLARLA KUCAKLAŞTI,BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
09:56
MAHMUT TAT'TAN ESNAF ZİYARETİ
GÜNCEL

25 Mart 2024 Pazartesi 11:29

MAHMUT TAT'TAN ESNAF ZİYARETİ

11:29