::
19 Nisan 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

MUHTEŞEM DÖNÜŞ YAPARAK GALİP GELDİK

TFF 2. Ligi Kırmızı Grup ekiplerinden Tarsus idmanyurdu Kulüp Basın Sözcüsü Hakan Canan Can, Pazar günü Bandırmaspor karşısında tarihi bir galibiyet aldıklarını belirtti.
MUHTEŞEM DÖNÜŞ YAPARAK GALİP GELDİK
Haber Giriş:
23 Ekim 2018 Salı 11:56

Bandırmaspor maçının çok zor geçeceğini tahmin ettiklerini ve bu doğrultuda hazırlandıklarını ifade dene Basın Sözcüsü Can, şunları söyledi:”Rakibimiz ligin  alt sırasında yer alan bir ekip. Altsıralardan kurtulma adına  sahaya galibiyet için çıktılar. Karşılaşmanın ilk bölümlerinde  baskılı bir oyun ortaya koydular. Bu baskılı oyun ile  2 gol buldular. 2-0 geriye düştüğümüz bölümlerde  Abdullah ile Yılmaz Can sakatlanarak zorunlu değişiklik yaptık. Rakibin 2 golüne  hemen cevap vererek soyunma odasına 2-1 mağlup girdik. İkinci yarı beraberlik için rakip kalede gol ararken, kalemizde  bir gol daha gördük.  3-1 geriye düşmemize rağmen oyundan kopmayan oyuncularımız akabinde 3-2'yi bulduk. Bu golden sonra taraftarımızında  müthiş desteğiyle beraberliği yakaladık.  Cefakar taraftarlarımızın beraberlik golünden sonra  daha da  artırdığı tezahüratıyla oyuncularımızda  sahada coşarak maçın uzatmalarında bulduğumuz  galibiyet golüyle 3-1 geriden gelerek taraftarımızın da  desteğiyle muhteşem bir dönüşle Bandırmaspor'u 4-3 mağlup ettik. Şehir Stadı’na gelen taraftarlarımızı, futbolseverleri evlerine  mutlu  bir şekilde  gönderdik. Taraftarlarımızın, bizlerin, maçı izleyenlerin unutulmayacak, unutamayacağımız muhteşem bir geri dönüşle rakibimizi evine eli boş göndererek sahadan hak ettiğimiz galibiyetle ayrıldık. Emeği geçen teknik ekibimize, oyuncularımıza,  maçı destekleriyle çeviren  cefakar ve  vefakar taraftarlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum.”şeklinde konuştu.

Üç hafta aradan sonra   Bandırmaspor karşısında  anlamlı ve önemli bir galibiyet alarak  yollarına devam ettiğini belirten Tarsus İdmanyurdu Basın Sözcüsü Hakan Canan Can, hafta sonu deplasmanda Kahramanmaraşspor ile oynayacaklarını bu maçın hazırlıklarına  ise bugünden itibaren galibiyet hedefi ile başlayacaklarını sözlerine ekledi.

 

 

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google
LİG ŞAMPİYONU TARSUS BELEDİYESİ OLDU
SPOR

09 Nisan 2023 Pazar 13:26

LİG ŞAMPİYONU TARSUS BELEDİYESİ OLDU

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi'nde mücadele eden Tarsus Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, emin adımlarla ilerleyerek ligi şampiyon olarak tamamladı
13:26
MSK RAKİP DİNLEMİYOR: 82-95
SPOR

26 Mart 2023 Pazar 17:12

MSK RAKİP DİNLEMİYOR: 82-95

17:12
MSK FİNAL VURUŞUNU YAPTI: 70-87
SPOR

27 Kasım 2022 Pazar 19:07

MSK FİNAL VURUŞUNU YAPTI: 70-87

19:07