::
19 Nisan 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Murat Emlak Gayrimenkul ve Yatırım Danışmanlığı modern ve yeni binasına kavuştu

Tarsus'ta faaliyet gösteren Murat Emlak Gayrimenkul ve Yatırım Danışmanlığı modern ve yeni hizmet binasının açılışını törenle yaptı.
Murat Emlak Gayrimenkul ve Yatırım Danışmanlığı modern ve yeni binasına kavuştu
Haber Giriş:
23 Mart 2019 Cumartesi 10:14

Tarsus’ta faaliyet gösteren Murat Emlak Gayrimenkul ve Yatırım Danışmanlığı  modern ve yeni hizmet binasının açılışını törenle yaptı. 

Açılışa Tarsus Selediye başkanı Şevket Can, MHP Tarsus ilçe başkanı Ertuğrul Bodur da katıldı.

Yeni Ömerli mahallesi  Tarsus Parkı karşısı Eliyeşil Sitesi B blok kat.2 no.4 adresinde hizmete  devam eden Murat Emlak Gayrimenkul ve Yatırım Danışmanlığı  sahibi Murat Karabulut, daha geniş ve daha ferah ve büyük bir hizmet binasında hizmet vermeye devam ettiklerini söyledi.

Karabulut “Modern binamızda yenilikçi bir hizmet anlayışı ile halkımıza ve müşterilerimize hizmete  ara vermeden devam ediyoruz. İnsanların gayrimenkul ve yatırım danışmanlığı alanında güvenerek , çekinmeden gelebilecekleri ve kendi evlerindeymiş gibi rahat hizmet alabilecekleri bir mekan hazırladık. Tarsus’lular hizmetin en iyisine layıktır” dedi.

Açılışa katılan seçkin davetlilerle birebir ilgilenen Murat Karabulut’u tebrik eden davetlilerde yeni modern binanın hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulundular.

Paylaş:  Facebook Twitter Google