::
19 Nisan 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

MUSTAFA KAPLAN'IN OĞLU AHMET ALP ERKEKLİĞE İLK ADMINI ATTI

Örnek iş Güneş Enerjileri ve Kaplan petrol sahiplerinden iş adamı Mustafa Kaplan oğlu Ahmet Alp'i sünnet ettirdi
MUSTAFA KAPLAN'IN OĞLU AHMET ALP ERKEKLİĞE İLK ADMINI ATTI
Haber Giriş:
05 Kasım 2019 Salı 09:48

Örnek iş Güneş Enerjileri ve Kaplan petrol sahiplerinden iş adamı Mustafa Kaplan  oğlu  Ahmet Alp’i sünnet ettirdi.

Şehir Park Kafe restauratta   gerçekleşen ve mevlüdlü  yapılan sünnet töreninde küçük Ahmet Alp’in kirveliğini Bizim petrol ortaklarından ve şirketin genel müdürü işadamı Mustafa Yavuz yaptı.

Muhterem Kurt sunuculuğunu yaptığı  sünnet merasiminde Kuran tilaveti yapıldı, dualar edildi. Daha sonra Küçük Minare Camisi İmam Hatibi Cengiz Saydam, Kuran, Sünnet ve İslam Yaşayışı ile ilgili bir konuşma yaptı. Sünnetin öneminden bahsetti.

MHP ilçe başkanı Ertuğrul Bodur dua yaptığı konuşmada Türk ve İslam geleneği gereği çocukların sünnet edilmesinin önemini bir kıssa ile anlattı. Ahmet Alp’a   “geçmiş olsun” diyerek acil şifalar diledi.

Semazen ekibinin sema gösterisi ile  duygulanan ve ilahilerle coşan davetliler yemeğin ardından yapılan dua’ya amin dediler ve küçük Ahmet Alp’in sünnetinin hayırlı olmasını dileyerek Mustafa Kaplan ve eşini, kirveleri Mustafa Yavuz’u kutladılar.

Törende ayrıca Ahmet Alp, ailesi ve kirvesi ile sünnet pastasını keserek konuklara ikram etti.

Sünnet törenine Tarsus Belediye Başkan yardımcısı Muttalip Bobuşoğlu, MHP Tarsus ilçe başkanı Ertuğrul Bodur, PUİS Petrol İşverenleri Sendikası Mersin şube başkanı Nihat Kürklü, PUİS  genel merkez yöneticisi Tufan Kürklü, Madeni Sanatkarlar Odası başkanı Kaplan Kiltaş, Fotoğrafçılar Odası başkanı Cumali Taş,  eski belediye meclis üyelerinden Mehmet Sabırlı, gazetemiz kurucusu Mustafa Erdoğan ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google