::
19 Nisan 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Öğrencilere Kırtasiye Yardımı

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası tarafından öğrencilere kırtasiye yardımı yapıldı.
Öğrencilere Kırtasiye Yardımı
Haber Giriş:
09 Ekim 2015 Cuma 14:02

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası tarafından öğrencilere kırtasiye yardımı yapıldı.

Hazırlanan kırtasiye paketleri dün TSO toplantı salonunda öğrencilere dağıtıldı. Törene Tarsus Kaymakamı  Bekir Atmaca,  Garnizon ve  Jandarma Komutanı Binbaşı  Yavuz Bulut, Belediye Başkan Yardımcısı  Ali Şimşek, Emniyet Müdürü Salim Çakan, Milli Eğitim Müdürü Ahmet Sefa Demir,  Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ruhi Koçak, Toplum Destekli Büro Amirliği ekipleri, bazı odaların başkanları ve diğer daire amirleri katıldı. TSO Oda toplantı salonunda ilköğretim okullarında okuyan 600 öğrenciye özel hazırlanmış çantalar içinde  defter ve diğer kırtasiye ürünleri dağıtıldı.

Tarsus Kaymakamı Bekir Atmaca, yaptığı konuşmada, geleceğin teminatı çocukların eğitimlerine gereken her türlü desteğin verilmesinin önemine değindi ve yardımda bulunan Oda yönetimine teşekkür etti.

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ruhi Koçak da her eğitim döneminde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve TSO olarak Tarsus'ta ilköğretim seviyesinde öğrenim gören öğrencilere Kaymakamlık, İlçe Milli Eğitim ve Emniyet müdürlükleriyle iş birliğinde ihtiyaçları doğrultusunda kırtasiye malzemesi yardımında bulunduklarını bildirdi.

Konuşmalardan sonra Ticaret ve Sanayi Odası binasına gelen öğrencilere kırtasiye yardımları dağıtıldı.

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google
NİHAYET KÜLTÜR MERKEZİNE NEŞTER VURULDU
KÜLTÜR - EĞİTİM

06 Aralık 2023 Çarşamba 11:30

NİHAYET KÜLTÜR MERKEZİNE NEŞTER VURULDU

Sürekli yayınlarımızdan sonra 5 yıldır kaderiyle başbaşa ve can çekişen hasta gibi atıl bırakılan ve gözgörgüsü olan 75.Yıl Kültür Kültür Merkezine nihayet Tarsus Belediyesince neşter vurularak tadilat işlemleri başlatıldı.
11:30
Mersin ''2. Uluslararası Tarsus Festivali'ne Hazır
KÜLTÜR - EĞİTİM

07 Kasım 2023 Salı 17:46

Mersin ''2. Uluslararası Tarsus Festivali'ne Hazır

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından, geçtiğimiz yıl ‘Kleopatra' teması ile ilki düzenlenen Uluslararası Tarsus Festivali, bu yıl da ‘Şahmeran Yılı' teması ile gerçekleştirilecek
17:46