::
19 Nisan 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ömer Kurnaz, Hizmetten Hizmete Koşuyor

Emeklilerin hemen hemen bütün sorunlarıyla yakından ilgilenen Türkiye Emekliler Derneği Tarsus Şube Başkanı ve genel merkez mali sekreteri Ömer Kurnaz,şimdide Türkiye Emekliler Derneği'nin Balıkesir Erdek Narlı'da bulunan eğitim ve sosyal tesisinin bir benzerini Mersin sahillerinde yapmak için büyük uğraş veriyor.
Ömer Kurnaz, Hizmetten Hizmete Koşuyor
Haber Giriş:
14 Ağustos 2017 Pazartesi 09:55

Türkiye Emekliler Derneği  Tarsus Şube Başkanı  ve genel merkez mali sekreteri Ömer Kurnaz üyelerinin gözbebeği oldu.

Emeklilerin hemen hemen bütün sorunlarıyla yakından ilgilenen Türkiye Emekliler Derneği  Tarsus Şube Başkanı  ve genel merkez mali sekreteri Ömer Kurnaz,şimdide  Türkiye Emekliler Derneği’nin Balıkesir Erdek Narlı’da bulunan  eğitim ve sosyal tesisinin bir benzerini Mersin sahillerinde yapmak için büyük uğraş veriyor.

Ankara’da dost kapısı olan Ömer Kurnaz, şu  sıralar Anamur ile Mersin arasında yer arayışı içinde olduklarını belirterek, bölgemize de emekliler için bir sosyal tesis kazandıracaklarını söyledi.

TÜED genel merkezinin  Balıkesir’deki gibi bir tatil sitesi yaptırmak için arayışların sürdüğünü söyleyen Kurnaz, yer bulunur bulunmaz bu hususta çalışmaların hızlandırılacağını  belirtti.

TÜED Tarsus şube başkanı ve genel merkez Mali Sekreteri Ömer Kurnaz’ın bu çabası takdirle karşılanıyor. Bu nedenle bölgemiz milletvekillerinin ve siyasilerinde bu hususta Kurnaz ve TÜED genel merkezinin çabasına destek  olmaları isteniyor.

Paylaş:  Facebook Twitter Google